FACEBOOK

Слънчево затъмнение и новолуние по обед носят карма поне за 6 месеца напред: доброто се възнаграждава, а злото се наказва

25 октомври ще бъде един от най-важните дни на тази година откъм небе. Имаме едновременно слънчево затъмнение, което ще може да се наблюдава от България, и новолуние в 13:48 ч. Така ефектът от двойния небесен удар се очаква да бъде особено силен.

Особено за зодиите Телец, Лъв, Скорпион ( който точно започна новия си сезон и в който е Слънцето в момента), както и за Водолея. И също ефектът се подсилва за местата като нашата страна, откъдето закриването на слънцето ще бъде видимо.

През дните до пълнолунието на 8 ноември влизаме в коридор, който астролозите наричат кармичен.
В този тунел от слънчевото до лунното затъмнение: съответно – едното е частично, а другото – пълно, ще има изпитания за едни и прекрасни преживявания за други.  
Защо?

Защото ще донесе заслуженото на всеки – за добрите дела може да се очакват награди, а за онези, които са били лоши или несправедливи, съответно ще бъде получено наказание.

За едни се отварят нови пътища и възможности, за други се затръшват врати и се отнемат шансове.

Което може да не стане веднага, но със сигурност ще се случи като знак в двуседмичния „коридор” или „тунел” на затъмненията. А като реалност ще се развива и ще се усеща поне в следващите 6 месеца.
Всичко това ще бъде за сметка на извършеното и измисленото от всекиго в последната половин година, предхождаща затъмнението в новолуние.

Причината е, че новолунията имат точно толкова дълъг ефект. Силата на всяко трае около 6 месеца.
Не 5-6 дни, колкото е ефектът на пълнолунията, ползващи се кой знае защо с повече слава и внимание от мнозинството.

Още подсилване на влиянието на звездното съвпадение идва от факта, че 25 октомври е предпоследният ден, в който мощният Сатурн – планетата на справедливостта, разплатата, властта, духовното начало, е спряла хода си след дългото почти 5 месеца ретроградно движение в един от двата подвластни за нея знака – Водолея.

При това в 10-ия му дом – това е най-важният, царският и царственият, управляващият и налагащият.

Поради това всичко, което е типично за тази зодия става акцент: приятелството, комуникацията, новините и новите технологиии, смяната на модели, промяната във всичко, разкриването на тайни, отхвърлянето на миналото, на тежести и неприятности.

Какво означава това за всички ни: равносметка как сме се представяли във всички тези области и посоки на живота, дали сме били добри и справедливи или зли и измамни, дали сме били загрижени или сме пренебрегвали въпросните сфери.

 Мария Пенчева


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени