FACEBOOK

Нощес напишете желанията си за 2023 г., Новолунието ще помогне за сбъдването им

Тази нощ е магическа и може да помогне да се сбъднат съкровените ви мечти и желания за 2023 г. Защо ли? Защото е новолуние. Точният час е 0:57-0:58 в нощта на сряда срещу четвъртък, 23-ти срещу 24-и ноември. От този момент и в следващите 8 часа можете да напишете на лист 10 желания/мечти/копнежи/молитви/искания и да очаквате, ако не всички, поне част да се сбъднат. Опитът ни показва, че наистина се получава.

Важно е те да бъдат за добро, да бъдат ясно формулирани, да не се смесват 2 или 3 в 1, защото ни се струва, че са блянове в обща посока.
Защо точно новолунието да е моментът за това?
Както ви е известно от предишни наши текстове по темата, първата нощ от изпълването на всяка луна има силата молитвите да бъдат чути и отговорени в рамките на следващите 6 месеца.

Според астролозите това новолуние в Стрелец е още по-специално. То дава ключ за сбъднати за добро мечти в рамките на цялата следваща година – т.е. за два пъти по 6 месеца.
Причините за това са няколко. Освен, че имаме нова луна, на 24-и ноември – деня след нощта на новолунието,

Юпитер влиза в силата си след 4 месеца ретроградност и 4 дни в застинало положение.
Планетата на властта, парите, наградите, сбъднатите копнежи ще даде допълнителна сила на нашите стремежи, ще ни даде поводи за гордост и радост, често идващи даже и неочаквано след дълги периоди на терзания, тревоги, обезнадеждаване.

Ще ни вдъхне още увереност, от която имаме нужда - сила на волята и на късмета ни, а и ще ни помогне да излекуваме стари рани – повече по темата очаквайте утре.
Това важи с особена сила за финансовата област, защото Юпитер е в Риби до Игнажден – 20 декември, а те улесняват пътя на парите до нас и около нас. И би трябвало да осигуряват сравнително спокойствие, преди да се хвърлят в огнения Овен, комбиниран в края на годината и първите седмици от новата с ретрограден Меркурий „за разкош”.

От друга страна, Юпитер покровителства Стрелеца, а именно в тази зодия влязохме току-що като слънчев знак в календара ден по-рано.
Както личи по изображението на знака, това е време за поставяне и добиване на цели, за атака и хъс, за обстрел, за превземане, за победи.

Разбира се, това не означава, че периодът е безоблачен – по ирония на съдбата най-трудните му дни, поне от астрологична гледна точка, се очакват точно на Студентския празник 8 декември с усещане за напрежение два – три преди и след него, както е обичайно за пълнолуние.
За някои по-чувствителни хора периодът може да се удължи и до петдневка преди и след 8 декември.

Понеже Марс е ретрограден, а той е важна планета и за бизнеса, и за любовта и за делата ни изобщо в индивидуален план, във въпросните дни, а и изобщо до средата на януари е добре да мислим преди да говорим, а още по-добре: да слушаме внимателно другия, преди да говорим.
Съществено е също да внимаваме с избора на думи и интонации, тъй като и те са важни в комуникацията и хората често чуват първо и основно тях, а не съдържанието.

Припомняме, че психилогически доказано с изследвания поне 80% от възприемането на казаното от зрителя/слушателя е контекст, а само до 20% - контент. Е, при ретро Марс първите проценти отиват близо до 100 (по тона ще посрещат, ако позволите да преформулираме поговорката за дрехите и ума според обстоятелствата).

Понеже споменахме за целенето, превземането и атаките, да – времето е добро за тях, но трябва да подхождаме повече дипломатически, отколкото войнствено.

Т.е. типичното за Стрелеца минаване като танк през всичко и през всички в името на целта, не е препоръчително точно сега заради обърнатия Марс. Добре е да се пробива и да се върви напред, но с танцова стъпка и с кадифени ръкавици, ако, разбира се, това е възможно. И особено между 3/5-и и 11/13-и декември.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени