FACEBOOK

Март'23 е начало, октомври носи успех – точно за изборите

Годината Седмѝца е трудна, но това не значи, че не е успешна. Очертаващите се предсрочни парламентарни избори през март идват точно навреме – те са добре разположени нумерологично. Защото точно този месец идва под знака на Единицата – символът на начало. Ако са на 12 март, както се обсъжда обаче, тълкуванието може да бъде двусмислено: От една страна 4 е най-трудното число, а точно то определя този ден. От друга страна четворката поставя основи (но и стени).

По-добра дата е 5 март, защото е под знака на числото на любовта – Шестицата. 19 март е по-скоро лошо знамение за избори: 2 е знак за раздяла, сиреч на разделение, т.е. не може да се очаква кой знае какво от сформиран под този знак парламент.
Със сигурност редовните местни избори, които се очакват през октомври, са в идеалния месец под знака на Осмицата. Ако те са и 2 в 1, съчетани с нови парламентарни, лошо няма. 8 е числото с девиз: „Почукай и ще ти се отвори”. То носи много пари, късмет, успех, отговори на въпроси, както и добра енергия.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени