FACEBOOK

За кого ще бъде по-добра Годината на Заека, не на котката и защо?

Новата 2023 г. е на Заека. Не на котката, каквато ще бъде само за виетнамците, защото само те я определят така. Според източния хороскоп това е добро време, не лошо като на Маймуната или свадливо като отминаващата година на Тигъра. Годината на Заека винаги носи излизане от кризи, нищо че може съвсем слабичко да се усети това. Искате доказателства: само се върнете към 1999 г., от която започнаха 10 г. невиждан растеж за България или към 2011 г., когато загърбихме световните финансови катаклизми и тръгнахме отново нагоре до 2020 г. Ето каква година очаква всеки според знака му от прабългарския / китайския календар:

Изпитания за Плъха

Годината е на изпитания за Плъха ( 1960, 72, 84, 96, 2008, 2020 г.), който ще трябва да устои на премеждия и житейски бури. Заекът ще му помогне за това. И двете животни са известни със способността си да бягат – от потъващия кораб, от котката, от вълка и от други опасности. След 24 март ще разберете, че не сте изгубили всичко, а след 5 май вероятно ще си отдъхнете, че лошото/несигурното остава зад гърба ви. Или поне ще се появи надежда.

Манипулатори пробват Бика

За Бика ( 1961, 73, 85, 97, 2009, 2021 ) е много важно да се съхрани от манипулатори и манипулации в Годината на илюзиите, за каквато астролозите вече обявиха 2023 г. Понеже е буен и с бурен нрав като годините, които минават под знака му, той е склонен да взема решения под натиска на гнева, емоциите, дразненията. А не бива, защото затъва, докато рие с копита в прахта. И изпада, заедно с всички нас в големи кризи, каквито ни носи неговото време. Да се съсредоточи, за да разкрие тарикатите и техните номера, които могат да го тласнат по надолнището в областта на финансите, чувствата и т.н. Не бъдете доверчиви, пазете си гърба.

Непредвидимо време за Тигъра

След като ни хвърли във война в своята година, през 2023 г. пред Тигъра е мъгла – непредвидимост и неопределност. Само той може да намери верния път и да спечели от проверката на времето. Това му се дава, за да се научи на повече толерантност, на повече мъдрост и да цени повече близките си и онова, което смята за даденост. Даденото – хора, собствености, неща, може да бъде взето, ако не си го пази.

Лашкане за Заека, особено лятото и есента


Лашкането между крайности е белег за 2023 г. за нейните притежатели Зайците. Ту ще се надценяват, ту ще се подценяват, а трябва да се научат на хармонично съществуване без страх от страха и от себе си. Краят на лятото и началото на есента може да е времето им на проверка. Няма страшно, стига да се простирате според възможностите си – и в личен, и във финансов план, навсякъде и във всичко. Все пак вие определяте и на другите годината сега.

Всичко се подрежда за Дракона

След проверката на 2022 г., 2023 г. ще бъде много по-добра за Дракона, който се готви да се възцари през 2024 г. на своя олимпийски връх. Небесният властелин се завръща със страшна сила и е готов да се оправи във всяка ситуация. Важното е да не се отказва да мисли с добро за хората и за нещата, да вярва в себе си и в своята сила и да лети напред и нагоре, което е неговата съдба.

На всички ще им бъде виновна Змията

Змията може да се почувства без вина виновна, при това на всички наоколо, през 2023 г. Тя не се разбира със Заека и не се чувства добре под негова власт. Не се отчайвайте обаче, защото положително погледнато ще разберете кои хора държат на вас, та макар и навъсени, няма да ви напуснат, а кои са били неискрени досега и не са лоялни към вас. Годината е на разбитите илюзии, но нищо не ни се дава за зло – дава ни се за урок. Ще разберете, че сами сте си най-важни и винаги можете да се оправите, което само ви подготвя за 2025 г., когато ще се възцарите и ще си върнете с лихвите онова, което днес ви вземат.

Конят няма от какво да се страхува

Заекът и конят си приличат по хиперболизирането на страха. В тази година родените под знака на товарното, но същевременно и аристократично животно ще изпитат различни притеснения, повечето от които са абсолютно неоправдани – само във вашата глава са. Вместо да следвате страха, на който очите са големи, а краката са дълги, или пък да се правите на безстрашни за пред хората, докато сърцето ви бие лудо от уплаха, което да се изразява в заяждания, отмъстителност и взаимни обиди, бъдете спокойни, контролирайте се и печелете от това. Гонките са ваша сила, но когато бягате с достойнство, а не побягвате при първа възможност.

Козата има нужда от решителност

Козата не е сред приятелите на Заека и това ще я кара да чувства притеснение, да губи нахалост енергия, докато всъщност й трябва именно през тази година повече решителност, повече разумност и повече усърдие, за да успява. Зимата е трудна за нея, докато се адаптира и усети, че няма страшно, промените всъщност са за добро. Да не се оправдава с чувствителност, да не се доверява на интуицията, защото може да е по-лесно, но не води до нищо положително.

Маймуната да се пази от прекаляване

Маймуната не се чувства на място при Заека и ще избива притесненията в добиване на излишества – от храна, от дрехи, от екстремности, от всичко. Това разхищение, естествено, няма да доведе до добро развитие нещата, напротив. Умереност и внимателен избор на партньори за отбор – това е спасението. Не се правете на хитри и на големите играчи. Бъдете разумни!

Петелът да следва закона

Петелът трябва да внимава да следва писаните и неписаните закони, защото годината е кармична за този знак. Какво означава това ли? И доброто, и злото, което прави, ще се върнат при него като бумеранг, без обяснения. Тоест, в буквален и в преносен смисъл, гледайте да ви е чиста работата! Останалото ще се подреди отлично. Разделете се още на старта на годината със страховете и илюзиите, прегърнете промените и последователността и успехът ще бъде ваш.

Успехи за Кучето, ако загърби съмненията

Кучето трябва да се откаже от съмненията в себе си и другите и само ще се убеди колко лесно започват да се получават нещата. Единственото, което може да го изненада през 2023 г. е някакъв проблем със здравето, така че се налага и дисциплина, особено по отношение на начина на живот. Дозиране на работата и удоволствията е идеалната рецепта за успешна година, каквато ще се убедите, че е тази с обирането на плодовете й есента. Нямайте съмнения!

Сродна душа и нови приятели за Свинята

Свинята може да се радва на нови приятели и на намиране на сродна душа, ако добре си изиграе картите, раздадени през 2023 г. от нейния приятел Заека. Мнозина ще се обърнат към нея за помощ. Някои от тях ще бъдат искрени, други са използвачи. Няма кой, освен сърцето и душата ви, да направи разликата. Бъдете сигурни, че можете да вярвате за всичко на интуицията си: и за хората, и за нещата. Накрая всичко се оправя, ако ли пък не – значи не е краят.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени