FACEBOOK

Без пари за бг коментаторите на Оскарите т.г.

Тази година кризата удари бг коментаторите на Оскарите, които останаха без пари.

Тази година кризата удари бг коментаторите на Оскарите, които останаха без пари. Бюджетите за хонорари са елиминирани от бТВ и Нова. И докато в първата телевизия все пак се запази някакво приличие при Петя Дикова, при нейната дружка от студентските години в Англия Стаси Айви и водещия Мон Дьо нещата бяха неудържими. Слабо известни жени с подобрения и нелепи тоалети оплюха Шанела на Били Айлиш и ред творения на брандовете Диор, Ателие Версаче и т.н., изглеждайки потресаващо.

Представената за "кинокритик" жена, наричана от водещия просто Зузи, определяше филмите на база "харесва ми", "готин е" и т.н., което е истинска подигравка с тази професия и не може да бъде ниво на национална телевизия, дори на Нова. Даже Катето Евро не можа да внесе свежест. А недотам умните въпроси на водещия караха най-солидните му гости: Криси Патрашкова, Сано и Луиза Григорова, да се почувстват неудобно. Например: какво щеше да стане, ако Путин беше президент по времето на Опенхаймер. Питане, което издава сериозна липса на всякаква култура в областта на историята и политиката на най-елементарно ниво.

Гостите все пак се опитаха да дадат някакви отговори, но от това почудата от неадекватността на домакина им по някои теми, уви, не се размина.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени