FACEBOOK

€4000 на кв.м искат Цеките за дом на 19-ия етаж в Артекс, продава ексжената на Доган

Апартамент в сградата на Артекс, наречена Диамант на бул. Самоков в жк Изгрев, за който с голяма доза увереност се смята, че е на босовете на efbet, известни като Цеките, се продава от фирмата за недвижимости, където работи дългогодишната спътница в живота на Ахмед Доган и участничка в Мис България Алтен Алиева.

Цената е рекордна – около 3 пъти по-висока от стойността на придобиване, ако се вярва на оценители. Котировката от 4000 евро на квадратен метър е достойна за Кроазет в Кан. Въпреки калищака наоколо, поразбитата пътна настилка и други характеристики и несравнимите с перлата на Ривиерата други обстоятелства. Френски са само прозорците и то по тип, шегуват се брокери. Апартаментът е от 318 квадратни метра.

ВИЖ СНИМКИ ТУК!

Цитираме, без редакторска намеса, обявата на агенцията:
„Unique Estates има удоволствието да Ви представя един уникален апартамент в кв. Изгрев, в една от най-луксозните жилищни сгради в София, от доказал се инвеститор, с дългогодишен опит! Френските прозорци предлагат безкрайни, панорамни гледки към няколко парка.

Материалите, използвани за сградата са с доказан произход и с най-съвременни технологии. Жилището е не само отлично осветено, шумо и топлоизолирано, но и енергоефективно. По-голямата светла височина на помещенията дава усещане за простор, а френските прозорци предлагат уникални панорамни гледки.

Дизайнът на апартамента е направен от SF Design Studio и впечатлява с изключитно модерното обзавеждане на водещи интериорни брандове .
Просторна и слънчева всекидневна с кухненски бокс и тераса с изумителни гледки към парка, голяма родителска спалня със самостоятелна баня, две спални с баня, прекрасна обща тераса за трите спални, дрешник, мокро помещение, тоалетна за гости”.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени