FACEBOOK

Кметицата на Владая шампион по гьобеци

Новата кметица на баровското село Владая е заклета чалгаджийка и първа дружка с Преслава и Светлана Василева от "ВИП Брадър", показа проверка на Галерия. Таня Иванова е само на 31 години. Никой не е очаквал точно тъмнокестенявата красавица да седне в апетитния стол на кметството. На балотажа преди две седмици Иванова изненадващо изпреварва Васко Стоянов само с 30 гласа, а на първия тур е с над 11 процента зад него.

Таня Иванова е кандидатура на АБВ, а Стоянов е от ГЕРБ. Кореняците от Владая харесват и подкрепят Васко Стоянов и са шокирани, че е изгубил изборите. Дори подозират задкулисна сделка. "Таня Иванова не излиза от чалга кръчмите. Момичето е красиво, кръшно, върти страхотни кючеци, но само това не е достатъчно, за да може да управлява. Дали няма да премести кметството в "Плаза" или БИАД", питат се недоволните от избора ѝ.

Таня Иванова не крие пристрастията аи към чалгата и не се притеснява от разголените си снимки по кръчмите. Тя е сред най-добрите приятелки на фолк фурията Преслава и Светлана Василева. Неведнъж е била на светски партита в тяхна компания.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени