FACEBOOK

3 нападения над деца в София за 2 дни

Деца в София са нападани от неизвестни бандити и са били принуждавани да има дават парите си, става след заплахи за побой. Затова сигнализира родител на едно от пострадалите деца, което е нападнато в района на подлеза на метростанция „Вардар”, разказват от Нова телевизия.
 
„Синът ми излезе на разходка и минавайки през метростанцията бе нападнат от момче. Той е заплашен, че ако не си даде парите ще бъде пребит. Точно тогава е нямало свидетели на случилото се. Синът ми подава сигнал на 112. Когато екип на МВР се отзовава, взима сина ми и започват да обикалят района, за да се опитат да видят извършителя“, разказа пред камерата майката на един от нападнатите ученици. Тя допълни, че това е второ нападение над сина ѝ. Миналата година той е нападнат от трима извършители.
 
Жената казва, че е подадена жалба и органите на реда работят по случая. От полицията е разбрала, че ден преди да бъде атакуван нейният син, е имало нападение над 10-годишно дете в квартал "Гевгелийски". Майката публикувала в социалните мрежи за кошмарния инцидентът с нейния син. Друга майка се е свързала с нея в интернет и е споделила, че в същия ден, около 17 часа, и нейното дете е било нападнато, но около училището "Хенри Форд". Взети са му слушалки за телефон, защото не е имало пари. 

Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени