FACEBOOK

Дами бягат от мерак на министър, спасяват се в други ведомства

Дами бягат от Министерството на регионалното развитие и се спасяват във ведомства на жени – министри, информират няколко независими един от друг източника. Причината е нестихващият мерак на главата на строителната институция Иван Шишков. За да има мир, служебното правитество нищо не прави по темата, само си трае, а нещата никак не са весели.

Въпреки че е вече на 60 години неговият апетит е ненаситен и то не само за ядене, което е видно по повече от закръглената му фигура, но и по тънката част.

Не е ясно по какъв начин се спират сигналите за неподходящо поведение, но останали в регионалното министерство жени наистина не знаят какво да сторят, защото притесненията им продължават.

Припомняме, че Шишков е кадър на статуквото – главен архитект на районите Банкя и Триадица, преди заради тока на включен от него незаконен обект при Центъра по хигиена там да загине момче.

Отстранен, той изведнъж се превърна в деец срещу статуквото, което по незнайни причини го отведе на поста зам-министър в МРРБ при служебния кабинет на Янев.

Въпреки че правителството Петков – Нинова остави доведените там от него хора, с идването си отново на власт вече като министър, той ги отстрани. Последна го напусна, засега поради напреднала бременност, единствената читава сред заместниците му, което означава, че европари за регионално развитие скоро няма да видим.

Затова пък Шишков ще харчи спешно половин милиард, уж да ремонтира пътища, за което не се сети през 8-те месеца министерстване до момента. В следващ  брой ще обясним как тези наши пари на данъкоплатци ще се ползват за "последно десет" и кои още негови решения веднага трябва да бъдат разследвани от прокуратурата, защото има защо.

Илиян Костадинов


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени