FACEBOOK

20 млн.лв. поръчки за жената на зама на КОНПИ, бивша кметица на Нови Искър от ГЕРБ

Спътница в живота и деляща терасата от 244 кв.м, която на практика си е цяла къща, със заместник-председателя на КПКОНПИ Антон Томов Славчев, кадър на ДАНС, от която има две деца е Зорница Атанасова Тодорова.
Тя е председателка на Политическа партия Напред, България, основана от Иван Славков - Батето. „Зорница Атанасова е бивша кметица на район Нови Искър от ГЕРБ и юрист в Столичната община...

Злите езици твърдят, че партийната й кариера започва с тласък от ген. Кирил Войнов (бивш шеф на пожарната, уволнен по обвинения за злоупотреби), той пък близък до Бойко Борисов (който това лято го назначи за председател на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор, като преди това беше главен директор на Надзор на язовирните стени и съоръженията, нищо че е възпитаник на школа за запасни офицери). На президентските избори тя подкрепя кандидатурата на ГЕРБ в лицето на Цецка Цачева.

Зорница Атанасова блести с джип Рейндж Роувър (цена ¼ милион лева) с шофьор - охрана.
Любопитно е и това, че жената до заместник – шефа на КПКОНПИ Антон Томов Славчев, който пък би трябвало да проверява шефа си Пламен Георгиев, Зорница Атанасова Тодорова има фирма Юнивърсъл консултинг и Ко ЕООД.
Фирмата има 12 спечелени обществени поръчки основно по оперативна програма ОПОС. Най-голямата е в община Чупрене в най-бедната област Видин, на стойност 6 967 418 лв.

Най - много обществени поръчки има с друга от най-бедните в България община Кочериново, с които има сключени договори за около 11 000 000 лв. Другите общини са Якоруда, Челопеч, Несебър и т.н.
Апропо, Антон Томов Славчев е добър приятел със Светлозар Лазаров, екс главен секретар на МВР”, разкри сайтът Афера.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени