FACEBOOK

Софиянци спечелиха над 17 милиона лева от тотото през 2019 г.

“Дружба”, “Подуяне” и центъра на София. Ако се питате какво свързва тези софиийски квартали, отговорът е – 17 милиона. Толкова са парите, спечелени от игрите на тоталзиатора само в София и само в рамките на 2019 г. Оказа се, че тази година е заредила с огромна доза късмет столичани. Цели 5 от 8-те тото милионери през годината са от столицата. Щастливци от различни части на града забогатяха само за минути. Жените водят в надпреварата – три дами със седемцифрени суми в сметката срещу един представител на силния пол. А ето как заучи равносметката за милиони на тотото. Противно на традицията, ще дадем предимство на мъжа.

На 01.09.2019 г. Стоян Георгиев от София грабна 5 531 571 лева в 70-ия тираж на „Тото 2 – 6 от 49“. Късметлията е на 57 години и участва в игрите на тотализатора от дълги години. Стоян тръгва на околосветско пътешествие, където ще прави планове как да инвестира печалбата си.

Екатерина Мичева от София е 104-ият тото милионер на България. Тя спечели близо 3 милиона само 7 дни след Стоян – на 08.09.2019 г. “Късметлийката на семейството” – така била наричана Екатерина от своята майка и смята, че точно това предопределило нейния успех. Дълъг е списъкът с печеливши от тотализатора в нейната фамилия. Но всички досега достигали най-много до 5 познати числа. Само Екатерина успяла да разгадае печелившите 6. И то защото се доверила на усета на баща си. Той бил този, който ѝ препоръчал комбинацията за милиони.

Още две дами участват в подялбата на софийските тото милиони. Това са 99-ият и 101-ият печеливш на седемцифрени суми. Имената им са Теодора Костова и Соня Върбанова. Теодора е на 33 години и е счетоводител по професия, така че сме сигурни, че добре е разпределила и разумно ще инвестира милионите.

66-годишната Соня Върбанова пък става милионер, благодарение на прорoчески сън. Любопитен факт е, че Соня е родена на 28 април, а номерът на тиража на игрите на СПОРТ ТОТО, който ѝ носи 3,3 млн. лв, също е 28-и.

Проверката на 19 минути установи, че късметът на софиянци не се дължи само на подредбата на звездите. Данните на Българския спортен тотализатор показват, че столичани и гостите на София са много активни в игрите на СПОРТ ТОТО. 30% от всички постъпления всъщност идват от залагания от столицата. Така че и в този случай важи общоизвестното правило, че за да печелиш, трябва да играеш или поне да си пуснеш тото фиш.

А дали и следващият тото късметлия ще бъде от столицата, предстои да разберем. За тиража в четвъртък джакпотите са за общо 6 060 000 лева. Само в играта „6 от 49“ са заредени 2 500 000 лева.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени