FACEBOOK

Само 3 аутопсии С коронавирус: патолог №1

Само 3 аутопсии при официално оповестените 100 смърти С коронавирус са направени в България. Само 3%. Защо ли? Може би, защото за починали заради черепно-мозъчни травми, заради побой, заради скоротечен рак, каквито случаи съвсем конкретно сме цитирали, а по някои и надлежно сме питали Пирогов, откъдето за учудване остават безмълвни. Данните са на патолог №1 у нас. Ето цялата история, описана от Слави Трифонов:

"Прочетох едно интервю на един български доктор. Но не какъв да е български доктор, а доктор Стоян Алексов. Този човек е председател на Българската асоциация по патология и като такъв участва в семинар на Европейската асоциация по патология.
Този уважаван специалист категорично заявява:
„Хората умират С коронавирус, а не ОТ коронавирус !“
Доктор Стоян Алексов цитира патолозите от Швейцария, Франция, Германия, Италия, Испания и твърди, че коронавирусът не е смъртоносен. И че няма човек, починал от коронавирус!

Председателят на българската асоциация по патология и патоанатомия, който сигурно разбира от тези неща, казва че, за да се твърди, че човек е починал от коронавирус, трябва да има установена възпалителна реакция, довела до смъртта, без да има други несъвместими с живота заболявания. Такива случаи няма. Казва го доктор Стоян Алексов.

Цитирам конкретните думи на доктор Стоян Алексов:
„Няма специфични патоморфологични белези на пораженията от коронавируса върху човешките тъкани. Няма никаква разлика на аутопсия между починал с коронавуирус и такъв починал от сезонна вирусна инфекция. Нямаме моноклонално антитяло, с което да маркираме и да различим картината от тази на други вирусни инфекции. За разлика от грипа, кoронавирусът не води до смърт.
Световната здравна организация сгреши, че обяви пандемия, защото

такава няма. У нас са направени само три аутопсии, защото СЗО даде инструкция да НЕ СЕ ПРАВЯТ аутопсии на починалите.
В това няма логика. Когато имаме нова картина, причинена от нов вирус, логиката е да се правят аутопсии на всички, за да се събере максимална информация за новата болест. Това поведение на СЗО може да се определи като престъпно.
Кризата насочи целия ресурс на здравната система в посока коронавируса и от това страдат болните с всички други заболявания, особено тези с онкологични заболявания. Работата ни върху биопсични материали, цитонамазки и други е намаляла ДЕСЕТ пъти. Пациентите са уплашени и не търсят медицинска помощ, много случаи остават недиагностицирани.
Това означава, че ще създадат повече проблеми на здравната система, отколкото от самия коронавирус.“
Край на цитата.

Аз ли полудявам или доктор, който е специалист по това да установи от какво точно и конкретно е починал един човек, казва, че нито един човек, повтарям - нито един човек - не е починал от коронавирус.
И тогава идват няколко твърде важни въпроса:

Лъже ли премиерът Бойко Борисов, заедно с Националния оперативен щаб, че в България има починали от коронавирус хора? Как го разбрахте без аутопсии?

Не е ли това целенасочено създавана дезинформация с цел създаване на страх и паника в населението?
Удобни ли са за действащата власт тези страх и паника, за да може управлението на същата тази власт да продължава?
И не е ли всичко това чудесен повод да се нарушат основни човешки и граждански права, гарантирани от Конституцията на Република България?
Отговорите оставям на вас, уважаеми съграждани.
А аз, като един от вас, съм бесен. Много съм ядосан и мисля, че премиерът Бойко Борисов и Националният оперативен щаб са пряко отговорни за паниката и страха. И за лъжите. И за опашките пред трудовите борси.
Така че, премиерът Бойко Борисов и Националният оперативен щаб трябва да понесат своята отговорност. Бесен съм, но това ви го казвам най-спокойно. С гласа на разума". 


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени