FACEBOOK

Паргов: СОС ще бъде по-успешен, ако формираме ново мнозинство

Заставаме пред вас с високо вдигнати чела и изразяваме увереност, че следващият мандат на Столичния общински съвет може да бъде по-успешен. Ако формираме ново мнозинство, различно от досегашното. Това заяви лидерът на БСП - София и водач на листата на социалистите Калоян Паргов пред стотиците граждани от „Надежда“ и „Връбница“ в Северния парк днес. На събитието присъстваха кандидатите за общински съветници от листата на БСП Албена Кръстева, Пламен Фердов и Димитър Петров, кандидатите на БСП за кметове на район „Надежда“ Стоян Цветков и на „Връбница“ Владимир Петров, както и заместник-председателят на ПГ на „БСП за България“ Христо Проданов.

„Ние искаме вашето доверие за листата на БСПи за тези две момчета - Стоян и Владо. Те знаят болките и проблемите на районите си. Живеят в тях. Те са едни от нас. Те разбират възмущението на гражданите в „Обеля“ срещу застрояването на междублоковите пространства. Те са наясно с всички трудности, които изпитваме, когато ходим по нашите малки вътрешноквартални улички. Стъпвайки в дупки, настъпвайки някоя плочка, която ще ни оплиска с кал или занемарената градинка. Или разнебитена детска площадка. Като цяло благоустройството, каза Калоян Паргов.

„Сега е моментът да подобрим положението. Срещнах се с много хора и обсъдихме проблемите на района. Оказа се, че имаме много ново строителство, но няма прилежаща инфраструктура. Няма достатъчно пътища, а част от хората имат проблем дори с достигането до метрото. Няма достатъчно детски градини“, каза Стоян Цветков.

Той акцентира и върху сигурността в район „Надежда“. „Имаме голям проблем. Хората ми казват, че даже са престанали да подават сигнали в полицията, защото нямат доверие, че ще се промени нещо“, каза Цветков.

Към гражданите се обърна и кандидатът за кмет на район „Връбница“ Владимир Петров:

„Подкрепете ме, за да получи районът най-после кмет, който ще работи за поддържането на зелените площи, за чистотата, за уличното осветление и за инфраструктурата на върешнокварталните улици. Кмет, който ще изгражда спортни площадки и детски градини. Кмет, който ще работи реално за подобряване на жизнената среда в нашия квартал и който ще се ръководи единствено от интересите на местната общност“.

Той се ангажира, като кмет на „Връбница“, да реализира разширяването на „Ломско шосе“, което е важно за живеещите в района. Владимир Петров допълни, че това трябва да стане при справедливо обезщетение на хората, чийто имоти попадат в разширението.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени