FACEBOOK

Кметът на Младост започва собствена проверка за имотни измами

По повод излъчен днес, 7 декември 2016 г., в ефира на телевизия БиТиВи, репортаж, озаглавен Имотни измами с общинска земя за милиони, от районната администрация на Младост искаме да благодарим на разследващия журналист Стоян Георгиев за ангажираността към проблемите с кражби на имоти и презастрояването на района. Това съобщи кметът Десислава Иванчева в съобщение до медиите.

"Всяко разследване ще продължи да среща пълна подкрепа от наша страна. От два дни вече подготвяме документи, които ще внесем в съда, с твърдото убеждение, че по съдебен път Район Младост ще може да защити собствеността си и да си върне владението върху общинските имоти, които са били отнети по посочената в репортажа, престъпна схема. Но ние няма да се ограничим до там.

От районната администрация ще започнем собствена проверка и на други съмнителни реституции и придобивни сделки и ще се борим за това истината да излезе наяве.

Надявам се и че Прокуратурата на Република България ще използва всички свои правомощия, за да станат участниците в схемата известни и да бъдат подведени под наказателна отговорност.

Като кмет на Младост отново декларирам, че държа на прозрачността в управлението и в тази насока администрацията на района ще съдейства на журналисти и граждани, които разобличават всякакви незаконосъобразни или нецелесъобразни действия", пише още Иванчева.

николай лай19:39 22 Apr 201901
+ 0
- 0
Тая "русичката" много ме кефи!....
 
© sofia.media всички права запазени