FACEBOOK

Калинка и любимка на премиера правят тест за ½ млн.лв.

Мощно социално изригване съпътства разкритието, че бившата депутатка и сегашна съветничка по проблемите на пътната безопасност в МВР Калина Крумова, в миналото водеща на булчинско предаване в кабебна тв, и любимката на премиера Антоанета Христова, която се представя с несъществуващата професия политически психолог ще правят тест за шофьори за близо половин милион.

Министър Московски им дава проекта за 453 600 лв. Дори депутатката от ГЕРБ Нели Петрова, която загуби дъщеричката си Лора при трагичен инцидент на пътя, написа: „Когато преди Коледа писах и призовах всички майки да се разграничат от Калина Крумова, днес думите ми се потвърдиха! Тя ще твори пътна безопасност за 500 000 лв. Аз мисля, че има достатъчно добри експерти в тази област и Калина Крумова не е човека който е компетентен в тази сфера“.

Оставяме пълния член и запетаята на общия IQ на ПГ на ГЕРБ под ръководството на Цв.Цветанов, но нека да видим целия екип: проф. д-р Антоанета Русинова-Христова - ръководител, гл.ас. д-р Зорница Тоткова, гл. ас. д-р Росица Рачева и докторант Калина Крумова. Договорът е сключен между МТИТС и Института за изследване на населението и човека към БАН на 26 юни 2017 г. Напомняме, че Христова се радва и на напълно безсмислен договор и с МВР, където сигурно е помогнала дружбата с премиера, защото в оставка на Борисов 2, когато лично той бе заявил, че няма да се дават поръчки, тя взема една за нещо като нищо на света: Разширяване експертния капацитет на служителите на МВР за превенция на агресивни прояви в обществото, корупция и радикализация.

Сумата е 3 427 259,08 лв., а другите участници в проекта са Йоланда Константинова Зографова - Драганова, Диана Иванова Бакалова, Валентина Мариусова Николова - Иванова, ТРЕНД, който със сигурност дава безпристрастни социологически прогнози след този договор със срок края на тази година, ЕА АД, АСЕС и Скай Травел.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени