FACEBOOK

Два автобуса се удариха в София заради буйстващ пътник

Два автобуса от линиите 280 и 94 са се блъснали на бул. "Осми декември" в Студентски град в София, съобщи ръководителят на отдел "Организация, координация, контрол и безопасност на обществения транспорт" към Центъра за градска мобилност (ЦГМ) Лъчезар Пеков пред "Фокус".

"Предното стъкло на автобус 280 е счупено. Инцидентът е станал заради пътник в 94, който се е заяждал с водача. Той е ритал седалката на шофьора и е дръпнал волана. Това е причината водачът да изпусне управлението и да се удари в автобус 280. Счупеното стъкло е наранило ръката на шофьора. Той е прегледан от Бърза помощ и е освободен. Мъжът, причинил инцидента, е задържан от 7-мо РПУ", уточни Пеков.

По информация на bTV двама пътници са се сбили, един от тях се е ударил в шофьора и така той е загубил контрол над управлението.

Междувременно са станали още две катастрофи с автобуси на градския транспорт. Рейс 604 и лек автомобил са се ударили на булевард "Цариградско шосе" в посока квартал "Дружба". Няма пострадали.

Сблъсък между автобус 213 и кола пък е станал на пл. "Сточна гара" в посока улица ул. "Георги Раковски". И при този инцидент няма ранени.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени