FACEBOOK

Борисов си отива, след това България ще е друга: Манолова

Влизаме в парламента и там ни чака много работа. Борисов си отива и остава след себе си Авгиевите обори. Има много да ринем и да изхвърляме на боклука. Има много да подкрепяме – десетки браншове и десетки хиляди хора, напълно забравени от правителството.

Това заяви Мая Манолова от коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ на закриването на предизборната кампания днес.

Ще подкрепим първо възрастните хора, като преизчислим всички пенсии. 1,6 млрд. лв. са необходими за това. Ще подкрепим малките фирми и семейните предприятия. 1,2 млрд. лв. са нужни за бизнеса. Борисов ги обеща и не ги даде. Ще дадем по една депутатска заплата на всяка малка фирма, засегната от кризата. По две депутатски заплати на стартиращите бизнеси. Ще поемем половината от осигуровките до края на 2021 г. Ще поемем 90 % от постоянните разходи на всички фирми с намалени обороти, представи Манолова част от мерките за подкрепа на бизнеса и обикновените хора.

Ще направим детските ясли и градини безплатни, ще направим достойно платена втората година от майчинството, ще осигурим средства за подкрепа при раждане на второ и трето дете. След като Борисов намери 5 млрд. лв. в края на 2020 г. за приятелския си кръг за бетон, стиропор и тръби, значи има за възрастните хора, за децата и за майките на България, каза още Манолова и обяви пълна мобилизация за опазване на изборните резултати.

Ще се борим, за да опазим всеки един глас на български гражданин. Правете го честно, почтено и с достойнство, заяви тя.


По думите й на Борисов му остават два дни политически живот. След това България ще е друга. Ще дойде Видов ден. Ревизията ще я направят млади, почтени и образовани експерти и те ще покажат как парите от хазната се пренесоха в чекмеджетата и в офшорните сметки.

Борисов, на 4 април идваме за теб и шайката, с която управляваш България, каза Арман Бабикян.

4 април е началото на края. От понеделник започваме наново, каза Николай Хаджигенов.

Тихомир Василев, който е представител на малкия бизнес заяви, че „Изправи се! Мутри вън!“ ще е гарант, че представените от Манолова мерки ще стигат до обикновените хора и бизнеса.

Надявам се, че едно следващо правителство ще обърне внимание на хората в таксиметровия бранш и превозите, заяви представител на таксиметровите шофьори.

Неплатена форма


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени