FACEBOOK

9 НОВИ МАРКИ В RING MALL

През ноември към 400-те бранда в Sofia Ring Mall се присъединиха още 9 елитни български и световни марки. Следвайки концепцията за "one-stop-shop" - с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване, с обогатения избор от заведения и първокласни магазини, търговският център на Околовръстното шосе се наложи като предпочитаната дестинация за перфектно прекарване на свободното време на цялото семейство.

Богатата селекция от модни брандове в Sofia Ring Mall вече е допълнена и с един от лидерите в мъжката мода - TEODOR. За улеснение в избора на клиентите, фирмата с над 20-годишна история и традиции предлага не само голям избор „от глава до пети”, а и професионални съвети на модни консултанти, които ще подберат за всеки завършена и стилно издържана визия до най-малкия детайл.

ZEISS VISION CENTER е друго попълнение в Ринг мола. Повече от 200 милиона души по целия свят виждат живота през стъкла на Carl Zeiss. От 2005 г. насам Carl Zeiss Vision развива концепцията за модерни и луксозни оптики, ориентирани към индивидуалните нужди на всеки клиент. В момента оптиките от тази верига са над 100, разположени във всички краища на света, а от ноември можете да ги намерите и в Sofia Ring Mall.

OXETTE е сред наложените в България и по света лидери в областта на производството, дистрибуцията и продажбите на бижута, часовници и модни аксесоари. Брандът е предназначен за независимите, съвременни жени и мъже, които обичат модата и я използват, за да изразят своите индивидуалност и социално положение в обществото.

AQUAMARINE е добре позната и любима на мнозина марка за обувки и чанти. Нейни партньори в 6 държави създават по 200-250 различни модели обувки всеки сезон! Зад всяка колекция на бранда стои екип от специалисти, които внимателно подбират цветовете, ходилата, кожите и аксесоарите, така че да отговорят на високите изисквания на своите клиенти.
В навечерието на коледния месец и ефектните подаръци, в Sofia Ring Mall свой щанд отвори и MY SILVER. Магазинът предлага продуктите на водещи производители на сребърна бижутерия в България.

FIBANK – Първа инвестиционна банка (Fibank), най-голямата банка с български капитал, е друг нов обект в мола. Иновативна и клиентски ориентирана, тя предлага разнообразна гама от продукти и услуги както за индивидуални, така и за фирмени клиенти. От края на този месец всеки посетител на Sofia Ring Mall може да се възползва от многобройните услуги на банката и в новооткрития й офис в мола в полите на Витоша.

„Учене чрез забавление” е лайтмотивът на разположената в Sofia Ring Mall KIDSPACE Toddlers Academy. ЧДГ Детска Академия е двуезична детска градина, която отговаря на високите и строги международни стандарти, които English pre-school curriculum изисква за всички свои училища. Тя е одобрена като детска градина от Министерството на образованието на България.

STARBUCKS допълва перфектно селекцията от заведения в Sofia Ring Mall и го прави още по-притегателна и любима дестинация за модерните градски хора. Световноизвестната верига за кафе преди дни откри своя нов обект, в който посетителите могат да се насладят на специални бленд напитки и уникален интериорен дизайн.

Световният лидер в областта на любителското и професионалното оборудване за аерозаснемане - DJI Innovations вече също е част от голямото семейство на Sofia Ring Mall. Продуктите на компанията, сред които летящи платформи, DJI дронове за въздушна фотография, видеозаснемане, прецизно земеделие, видеонаблюдение и сигурност, са като излезли от футуристичен филм и напълно оправдават мотото на фирмата: “Бъдещето е възможно”.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени