FACEBOOK

600 бона ударил ремонтът на ЦЦ с 6 плазми за 96 000 лв.

Бизнесменът Георги Шапков, зарадван от министър Владислав Горанов с 6,4 млн.лв. поръчка за обзавеждане на държавната администрация, който е поел ангажимента да докара апартамента с асансьора на Цветан Цветанов от шапкловка до супер лукс, наистина е направил евроремонт, както се похвалил сам пред други ГЕРБери. Към описаните от нас 250 000 евро – половин милион лева, колкото е цената на работата и обзавеждането, трябвало обаче да се добавят 96 000 лв. Ще попитате за какво?

Ами Цветанов от село Шума, Софийско, трябвало да има телевизор във всяка стая. 6 стаи – 6 телевизора.
Само на огромната тераса от 130 квадратни метра, във ВИП асансьора и в антрето от 37 квадрата за този специален елеватор, а също в двата гаража с обща площ 43 квадрата, които са му бонус към платеното само за жилищната площ – по 627 евро на квадрат, не поискал.

При това не си мислете, че телевизорите са прости. Предвид елитността на сградата Летера, на собственото си положение и усета му към супер лукса, похвален от самата архитект Весела Мирянова – собственичка на построилата зданието фирма Артекс, Цветанов искал последна дума на техниката. Така били хвърлени 96 000 лв. за 6 ултра хипер мега плазми.

Сами разбирате, че друг шанс не е имало: както Цветанов призна, а ние му върваме, доплащането на 100 000 лв. със заеми и спестявания, към разменените от него с Артекс 2 апартамента на ул. Елемаг, са го оставили на червено.

Вълнуваме се как ли се плаща парно на 239,9 кв.м при такава огромна обикаляща ги тераса от 130 кв.м – сама по себе си с големина на 4-стайно жилище?


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени