FACEBOOK

Центърът на София под блокада заради Левски – ЦСКА

Въвежда се организация на движението във връзка с футболната среща между Левски и ЦСКА-София на 29 април в София, съобщиха от Столичната община.

Забраняват се престоят и паркирането на пътни превозни средства от 6.00 часа на 28 април до отпадане на необходимостта при сектор "Г" и сектор "Б" на Националния стадион "Васил Левски" и от 15:00 часа до 19:00 часа на 29 април на моста пред Националния стадион "Васил Левски" и на ул. "Ген. Гурко" между бул."Васил Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" с изключение на местата в режим "служебен абонамент".

От 16:.00 часа на 29 април до приключване на футболната среща само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР ще се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на масовия градски транспорт по ул. "Ген. Гурко" между бул. "Васил Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" между пл. "Орлов мост" и бул. "Черни връх" , бул. "Драган Цанков" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "П.К.Яворов".

От 15:00 часа на 29 април до приключване на мача се променя частично маршрута на автобусна линия 75 като се скъси до Военна академия.

Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени