FACEBOOK

Тотално беззаконие в центъра на София

Никой не спазва правилата за движение и за паркиране, няма пукнат полицай, дори на метри от СДВР да контролира и да сакнционира

Не са нужни много думи, когато има снимки, които ясно показват: никой не спазва правилата за движение и за паркиране в София. Дори на неколкостотин метра от централата на СДВР в самото сърце на милионния град няма и пукнат полицай, който да контролира и да сакнционира тоталния хаос и беззаконие. И така е всеки ден. Честит празник на МВР, ама да си гледа и работата!

Микробус не просто се движи в пешеходната зона на бул. Витоша, но и върху трамвайните релси. Десетина коли са паркирали в платното за движение по ул. Съборна, което бе открито преди 2 месеца, след като бяха осигурени и допълнителни места за гариране. В най-стария парк на София – Градската градина, продължават да паркират автомобили, въпреки уж въведените ограничения от Общината, ама такива, че колчетата липсват.

зобщо, в момента градината е ужасяваща, оградена в средата с грозни метални карета, като да е строителен обект, заради Театър пред театъра, след който плочникът ще бъде вече тотално разбит. Заведения с политическа подкрепа са си осигурили останалата част от парковото пространство и напълно са го заели.

Грозно, гадно, отвратително, нечовешко!


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени