FACEBOOK

Топ-хирург преглежда по повод Световния ден на диабета

По случай Световния ден на диабета, водещ хирург по диабетна и коремна хирургия, както и за болестни затлъстявания ще има безплатни консултации в София на 14 и 15 ноември тази година. Проф.др Азиз Сюмер е сред водещите специалисти по диабетна хирургия в света. Занимава се с бариатрична хирургия . Методът е свързан с драстична загуба на тегло, което води до излекуване на диабет тип 2.

Проф.др Сюмер гостува у нас благодарение на новооткритото в София представителство на турската болнична мрежа Медикъл Парк (на 14 и 15.11.2018) Много наши пациенти ще получат възможност за безплатна консултация с прочутия хирург. Той е специализирал в едни от най престижните университети в света: Австрия, Турция, Испания, Италия, Франция. Проф.Сюмер е с над 100 публикации в турски и международни издания.

Метаболитната хирургия е подходяща за пациенти на възраст от 18 до 70 години, лекували диабет тип 2 , които не могат да постигнат добър-контрол на кръвната захар или пациенти с инсулинова резистентност и влошено качество за живот.Консултации за Болестно затлъстяване (Бариатрична хирургия) , Метаболитна Хирургия (Диабет тип 2) , коремна хирургия ( дебело черво , тънки черва , стомах) и съвременна Лапароскопска хирургия.

Желаещите да получат повече информация или да запишат час за безплатни консултации: на 14 и 15.11.2018г. в гр.София с адрес : ул.Цар Самуил No:1 (пряка на бул.Патриарх Ефтимий) ет.партер , офис на Медикъл Парк за България.
За записване: тел. 0888 688805


Няма коментари към тази новина !

 
Още от : Новини
Зима в Музея за вашите деца
Зима в Музея за вашите деца
21 януари 2016 в 19:267871
© sofia.media всички права запазени