FACEBOOK

Соф.вода: 54 минути чакане и пак не могат да обяснят измама в сметка

В петък чакахме от 10.39 до 11.33 ч. да ни дойде ред за някое от работещите – половината бяха празни, гишета в центъра за обслужване на Софийска вода в ЦУМ.

Дочакахме след 54 минути да стигнем до заветното място, но не и обяснение как е възможно сметката за период от 25 дни, от които ни е нямало 9 дни у дома, да ни донесат 4-кратно по-висока сума за плащане.

Цялата цифрова еквилибристика, която е способна да импровизира горката служителка, принудена от измамите на шефовете си да се обяснява без вина виновна, не беше достатъчна да обясни необяснимото.

Въпросите, които ни вълнуват са следните:

Не стига ли ежегодното подскачане на сметките с двуцифрен процент на жадните за още и още пари френски мажоритарни и общински миноритарни акционери, та се налага допълнителна измама?

Кога най-накрая ще започнат да намаляват загубите по мрежата – още са си половината вода, протичаща по нея, вместо да са пандали под 30%, както е по договора за концесията?

Съществуващият софийски омбудсман и органите на прокуратурата и следствието дали ще се поинтересуват къде потъват нашите пари на данъкоплатци, след като веднъж осигуряваме с данъците си инвестициите, които би трябвало да прави Софийска вода, включително по европроекти, а втори път и си плащаме прескъпо за услуги, които получаваме с лошо качество и при измамни условия? Докато някой печели от това, или поне превърта, стотици милиони.

Имаме дори представа кои са хората, но не е наша работи да разследваме!


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени