FACEBOOK

София домакин на форума Силни региони за силна икономика

Йорданка Фандъкова ще открие форума

Столична община ще бъде домакин на Националния бизнес форум „Силни региони за силна икономика“, който стартира утре от 9 ч. Кметът Йорданка Фандъкова ще открие форума, в който ще се включат икономически експерти от държавната администрация, евродепутати, специалисти по еврофондовете и други.

Форумът, под егидата на списание Бизнес Клуб, обедини 20 големи общини, в които бе проведен от април до сега. Бяха обсъдени с представители на бизнеса и на общинската администрация новите форми на финансиране, данъчните облекчения, тенденциите в маркетинга и рекламата, човешките ресурси.

Мащабното събитие е изградено от 2 модула - в първия се провеждат срещи на авторите и експертите на списание „Бизнес Клуб“ с представители на местния бизнес, съвместно с общините. Представители на финансови и държавни институции представят на управителите на фирмите: форми за евро и други финансирания, експертни решения в областта на маркетинга, рекламата, продажбите, човешки ресурси, счетоводство, търговското право, мотивация, мениджмънт, иновации, внедряване на ERP системи, международни пазари и др.

Вторият модул е концерт за гражданите на града - от 19 ч. на Голямата поляна в Южния парк. Със специалното участие на Димитър Туджаров (Шкумбата) водещ на шоуто, фолклорната звезда Поли Паскова и Ансамбъл Чинари.

Източник: sofiautre.bg


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени