FACEBOOK

Слави падна до 5% рейтинг

Шоуто на Слави Трифонов не влиза в Топ 25 най-гледани предавания в България нито по отношение на цялата аудитория над 4-годишна възраст, така и за най-важната за рекламодателите 25-54 г. Това показват данните на агенция Нилсен, която с идването на новото ръководство на бТВ ще използват и двете големи телевизии в България. Досега същата телевизия предпочиташе да се мери по ГАРБ, но международно се налага да се обърне към най-доказания и авторитетен играч в бранша.

Тъжната истина е, че шоуто е далеч от рейтинга над 20%, който бележеше и под който не трябваше да пада всяка вечер през периода на първия си договор с бТВ. Около и над 7%, които правеше през есента на 2015 г., когато 19 минути за последен път писа за рейтингите, също са мираж. Аудиторията на предаването е наполовина.

Средният рейтинг на Слави за декември е 5,01 на сто за цялата аудитория, което се равнява на по-малко от 350 000 зрители. Делът от атрактивната и най-активна аудитория 25-54 – годишна възраст е малко по-висок – 5,29 %.

В Топ 25 на най-гледаните тв рубрики през декември влиза 120 минути на Светослав Иванов, а още по-високо се котира предаването на излягалите от Слави Любо Нейков и Руслан Мъйнов – Комиците. Лекарският сериал на Нова – Откраднат живот прави двойно по-голяма гледаемост от Шоуто на Дългия като удря 10%.

Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени