FACEBOOK

Сдружение Маринела и холдингът Victoria Group Hotels and Resorts с призове

Сдружение Маринела и два хотела от най-големия туристически холдинг Victoria Group Hotels and Resorts - петзвездният хотел Маринела в София и пловдивският хотел Марица, бяха отличени с почетен приз Добродетел на 2017 на официална церемония в Централния военен клуб, организирана от Националното сдружение на сираците в България.

Почетната грамота бе връчена на административния директор на сдружение Маринела Ангелина Ангелова от Слави Михайлов, председател на Националното сдружение на сираците в България, който благодари за подкрепата и партньорството през 2017 година.

Сдружение Маринела и Victoria Group Hotels and Resorts бяха генерални партньори на инициативата Ваканция без граници и осигуриха подкрепа и сътрудничество на редица инициативи на Националното сдружение на сираците в България.
Това е поредно признание за Сдружението, както и за туристическия холдинг, управлявани от бизнесдамата Маринела Арабаджиева.

В края на 2017 година, Сдружение Маринела бе отличено и с наградата Златно сърце за цялостна социална ангажираност за равен старт на всички деца, а преди броени дни холдингът Victoria Group Hotels and Resorts получи наградата Най-добра туристическа компания за 2017.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени