FACEBOOK

Пускат булевардите Каблешков, Дондуков и Монтевидео, до дни – и площада пред НДК

Пуснато е движението по бул. Тодор Каблешков от бул. Бъкстон до магазин Кауфланд. Участъкът е разширен до 4-лентов, с нови тротоари, улично осветление, мостово съоръжение и корекция на реката. Довършителните дейности по тротоарите и изграждането на ограда ще бъдат завършени до края на месеца.

Разширението в следващия участък – от магазин Кауфланд до бул. Цар Борис III ще завърши догодина, заедно с ремонт на кръстовището на бул. Цар Борис III при автогарата и спирка Овча купел.

В събота, 18 ноември, се възстановява движението по бул. Дондуков в участъка от ул. Г. С. Раковски до бул. Васил Левски. Довършителните дейности по булеварда ще продължат до края на месеца.

До края на седмицата се пуска движението и във втория участък на бул. Монтевидео - от ул. Акад. Пешев до ул. Народно хоро. До средата на декември ще се довърши чисто новият над километър до ул. Боряна, за който се наложиха допълнителни дейности в много голям обем и в момента се изпълняват укрепителни стени.

Извънредни дейности се наложиха и на площада пред НДК – допълнителни облицовки на стълбищните клетки и допълнителни елементи към парапета за по-голямо удобство на хората, те ще бъдат завършени до края на месеца, тоест в следващите десетина дни.


Няма коментари към тази новина !

 
Още от : Новини
1,6 млрд. за София през 2019 г.
10 декември 2018 в 11:29
Зима в Музея за вашите деца
Зима в Музея за вашите деца
21 януари 2016 в 19:267289
1,6 млрд. за София през 2019 г.
1,6 млрд. за София през 2019 г.
10 декември 2018 в 11:29
© sofia.media всички права запазени