FACEBOOK

Психолог: 2018 ще е много успешна, за хората с правилната нагласа

В първото полугодие сериозните взаимоотношения, които трябва да разплетем, за да ни тръгне, са роднинските

Тази година ще бъде много успешна и ползотворна с късмет и добра "реколта" за хората, които имат определено поведение. Успехът ще зависи от нас самите. Тази година е под знака на 11, което е много различни от единицата. Взаимоотношенията между хората ще бъдат един от основните аспекти, върху които трябва да внимаваме, т.е как трябва да се отнасяме към хората. Това каза пред БНТ Кристина Сунгарска, психолог и терапевт.

"Годината съвсем специално ще обърне внимание на тези, които нямат това поведение и не внимават в тези взаимоотношения, хора, които смятат, че може да им се размине и през годините може да им се е разминавало. До някаква степен тази година ще прилича и на тест. Станали ли сме хора, или приличаме и на него друго. Идеята е, че възнаградените, тези,които ще имат истински успех, ще са тези, които съвсем тенденциозно със сърце се опитат да бъдат човеци. В тези взаимоотношенията влизат отношението към хората на улицата, взаимоотношенията в рода", каза още тя.

Сунгарска допълни, че в първото полугодие сериозните взаимоотношения, които трябва да разплетем, за да ни тръгне, са роднинските, а във второто,по думите й, ще бъдат възнаградени и тези с негативно.

Според Кристина Сунгарска годината е изключително екстремна година и това ще повлияе и на децата, които ще бъдат родени през тази година. Във връзка с практиката ѝ тя коментира, че основните проблеми на хората са взаимоотношенията.

Източник: sofiautre.bg


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени