FACEBOOK

Продават тузарски имот на Цветан Василев въпреки наложен запор

Обявата за продажба на палата на банкера Цветан Василев все още е актуална в агенциите за недвижими имоти в Женева. Въпреки, че преди около седмица къщата в Женева както и четири сметки в Швейцарски банки бяха запорирани от Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество, впечатляващият имот е в ръцете на швейцарски брокер.

Тузарският дом на северния бряг на езерото Колони в Женева е разположен на 16 акра земя на улица Chemin du Nant d’Argent. Кварталът се състои от няколко вилни зони, в които преобладават именията на руски олигарси. Палатът се състои "само" от 16 стаи, всички от които са с внушителни размери. 3,3 акра пък е залесеният парк към имението, който включва собствен кей и лодка за превоз.

Камък и скъп варовик са част от облицовката на просторния хол, а подът е решен в бял дъб. Първоначалната цена на 16-стайния дом е малко под 10 млн. долара, въпреки че Василеви купуват имота през 2012 г. за почти 22 милиона евро. Днес имението е обявено на два пъти по-ниска цена.

В близост до палата на Василеви е разположено имението на внучката на олигарха от Донецк Ефим Звягилски - Виктория Вечерко. Той е депутатът с най-голям стаж във Върховната Рада на Украйна.

Вижте още снимки на 16-стайният палат в нашата Галерия!

Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени