FACEBOOK

Политиката за ГЕРБ е вендета, смята Манолова


Кандидатът за кмет на София нарече "притеснително" изявлението на Борисов за "отмъщение", защото това издавало отношението на премиера и партията му към политиката - като към "вендета".

Преди дни премиерът заяви, че „надали е имало някой, който да е помагал повече на Мая Манолова“ от него. Не пропусна да спомене и участието ѝ в Аферата Костинброд за скандала с бюлетините преди 5 години и че е спрял отмъщението на ГЕРБ срещу нея.

„Тогава ГЕРБ искаше да отмъсти, аз не дадох. Точно обратното. Казах – трябва ни такъв човек за омбудсман. И работихме прекрасно (с нея), като омбудсман на републиката.

Манолова призна пред бТВ, че е правила политически грешки, но аферата Костинброд с изборните бюлетини не я слага сред тях.

"Това, което направих по така наречения случай Костинброд, е да подам сигнал. И моят сигнал всъщност се потвърди - бюлетините бяха там. Премиерът да отвори медиите и да види пресконференцията на прокуратурата тогава - не аз говорих в деня за размисъл и в деня на изборите за отпечатани бюлетини, говореше прокуратурата."


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени