FACEBOOK

Пак ще мятат бомби из центъра и ще го блокират заради тифози

Утре е денят с трета поредна седмица мач, заради който целия център на София ще изгуби делник в блокада, за да могат стотина опасни футболни запалянковци не просто да минат през него и да ни гледат сеира как им се подчиняваме на глупостите, но и да замерят, с бомбички сгради – включително на правителството и на президента, автомобили и преминаващи граждани.

Предишните 2 седмици 19 минути с очите си видя безчинствата на тифозите по жълтите павета, които минават сякаш незабелязани от охраняващите ги тях, вместо гражданите от тях полицаи. Вместо да гонят избягалите затворници от София и Пловдив и други престъпници, стотици блюстители на реда безучастно ще гледат издевателствата на агитките.

И днес от 16 часа София ще бъде окупирана заради тях, ще се изгуби безценно време и пари на данъкоплатците, защото така иска МВР. Както и всеки от предишните пъти общината не е искала подобно нещо, а то се налага от полицията. Чиито босове после като комици се препасват по пиратски през очите, изненадани че бомбичките атакуват не само нас и представляващите ни институции, но и техните униформени служители.

„По традиция”, каквато ние – старите софиянци не помним да е имало, заради агитките се отцепват булевардите Т. Александров, Дондуков – Ларгото, Цар Освободител, Васил Левски, Евлоги и Христо Георгиеви, ул. Гурко. Честито!

Снимка: БГНЕС


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени