FACEBOOK

Откриват 4 000 нови работни места в сферата на транспорта в София

1 700 души са ангажирани за строителството на метрото

Екипът на кандидата за кмет от ГЕРБ Йорданка Фандъкова проведе дискусия в КТ Подкрепа с представителите на различните синдикати. Присъстваха кандидатите за кметове от ГЕРБ на районите Средец Вергиния Стоянова, на Триадица инж. Николай Терзиев, на Лозенец Любомир Дреков, на Слатина Наталия Стоянова, на Студентски Димитър Дилчев и кандидатите за общински съветници.

Фандъкова отчете доброто сътрудничество през годините с КТ Подкрепа и изтъкна като положителна тенденция запазването на ниските нива на безработицата в София по време на кризата. „ Над 2000 работни места открихме покрай новите детски градини и 1700 работни места за строежа на метрото, сега се очакват още 4000 нови места в сферата на транспорта“, добави тя.

Дискутира се и проблемът с шума от нощните заведения и многобройните жалби по този въпрос. „Направила съм предложение за промяната на Наредбата за реда и условията за извършване на търговска дейност на територията на Столичната община. Да има възможност за ограничаване на работното време на заведенията до 22 часа, ако 75 % от етажната собсвеност искат това“, каза Вергиния Стоянова, кандидат кмет на район Средец.


Иво16:13 22 Oct 201501
+ 0
- 0
Успех на изборите на целия екип!
 
© sofia.media всички права запазени