FACEBOOK

Организация на движението за реконструкция на топлопровод на ул. “Хайдут Сидер“

За периода от 9 до 22 август 2017 г. временно се изместват и автобусните спирки

Въвежда се организация на движението за реконструкция на топлопровод на ул. “Хайдут Сидер“ в София. Това съобщиха от пресцентъра на Столична община.

От 00.00 часа на 9 август 2017 г. до 24.00 часа на 15 август 2017 г. се забранява влизането на пътни превозни средства, съответно: по южното пътно платно на ул. “Божурище“ между бул. “Вардар“ и пл. “Преображение“; югозападната част на пл. “Преображение“ между между ул. “Иван Хаджиенев“ и северното пътно платно на ул. “Божурище“; движението ще се извършва двупосочно в северното пътно платно на ул. “Божурище“ между бул. “Вардар“ и пл. “Преображение“.

От 00.00 часа на 16 август 2017 г. до 24.00 часа на 22 август 2017 г. се забранява влизането на превозни средства, съответно: в средната част на пл. “Преображение“; по северното пътно платно на ул. “Божурище“ между бул. “Вардар“ и ул. “Иван Хаджиенев“. Движението ще се извършва двупосочно в южното платно на ул. “Божурище“ между бул.“Вардар“ и ул. “Иван Хаджиенев“ (южна част).

За периода от 9 до 22 август 2017 г. временно се изместват автобусни спирки: в посока Централна гара с код „ул. Хайдут Сидер“ на ул. “Хайдут Сидер“ на 30 м след пл. “Преображение“; в посока Западен парк с код 2226 „ул. Хайдут Сидер“ на ул. “Хайдут Сидер“ на 30 м преди пл. “Преображение“.

Източник: sofiautre.bg


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени