FACEBOOK

Организация на движението за реконструкция на бул. Прага

Движението в посока НДК ще се пренасочи в две ленти от източната половина от булеварда

Въведена е организация на движението за реконструкция на бул. „Прага“, съобщиха от пресцентъра на Столична община. До 24.00 часа днес се забранява влизането на пътни превозни средства по западната половина от пътното платно на бул. „Ген. М. Д. Скобелев“ между ул. „Св. Иван Рилски” и бул. „Прага” в посока НДК. Движението в посока НДК ще се пренасочи в две ленти от източната половина от булеварда, а движението в посока пл. „Руски паметник” ще се извършва в дясната лента от източната половина на булеварда.

Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства на бул. „Ген. М. Д. Скобелев“: от източната срана на булеварда в участъка от бул. „Христо Ботев” и на 30 м след ул. „Св. Иван Рилски”; от западната страна на булеварда в участъка от ул. „Св. Иван Рилски” до бул. „Прага”.

Измества се тролейбусна спирка с код 0362 „Бул. Прага” с 30 м напред в посока пл. „Руски паметник” след ул. „Св. Иван Рилски”; в участъка от спирка с код 1296 „Пл. Руски паметник“ до спирка с код 0363 1858 „Бул. Прага” на бул. „Ген. М. Д. Скобелев“ в посока НДК тролейбусите от линии №№ 1, 2А, 5 и 9 да се движат на дизелови двигатели.

Закриват се местата за почасово платено паркиране и изместване на местата за платено паркиране „служебен абонамент” за горепосочените време и място.

Източник: sofiautre.bg


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени