FACEBOOK

Овните и Лъвовете сразяват конкуренцията

Овенът да очаква една спокойна година, особено по отношение на парите. Ако искат повече, трябва да бъдат активни. Времето за решителни действия обаче не е началото на годината поради добре известния вече факт, че от нейния втори работен ден – 5 януари и чак до 26-и януари всички сме подвластни на Ретроградния Меркурий – значи не е време за преговори, договори, а парите и другите неща се бавят. След това ви очаква някаква миникриза, в която ще трябва да се покажете като умел мениджър. От 18 февруари нещата се подобряват. След юни обаче ви очаква истински дъжд от успехи и късмет. И то не само в бизнеса, а и в любовта. Съперниците и враговете ви ще има да се чудят откъде им е дошло. Ще намерите своята половинка и дори може да сключите брак. Само знайте, че годината не е добра за придобиване на недвижимости, особено с ипотека.

Телецът събира плодовете от миналите трудни години

Телецът ще бъде един от големите късметлии на зодиака през новата 2016 г. Ще събират плодовете от трудните минали няколко години. Изпитанията приключват, изгрява слънце. Внимавайте само през периодите от март до юни - тогава бизнесът няма да върви, но затова пък имате големи шансове в любовта. Хармонията ви и на единия, и на другия фронт може да бъде рискувана от началото на август до края на септември, когато е възможно съдбата да ви пробва за издържливост за последен път. Ако ще вземате кредит или ще стартирате бизнес, направете го от октомври до края на годината. Най-много обаче ще ви върви в творческите начинания. Нищо чудно едно хоби да стане за вас чудесен източник на доходи.

Близнакът ще бъде изненадан

За Близнаците новата година може да се окаже доста напрегната. Събитията най-вероятно няма да потръгнат така, както сте очаквали. Тайното може да стане явно. Изневерите ще ви изправят пред тежък изпит. Ще се наложи да действате пожарно – според всяка ситуация. На материалния фронт и в работата нещата може да не потръгнат по най-добрия начин. Много се пазете от скандали с началства, от уволнения и най-вече от недостатъчно добре обмислени инвестиции. Критичен за вас е месец май. Тогава е най-възможно да направите капитални грешки. Много е съществено да не бързате да решавате кризата, защото спешните решения в този случай няма да бъдат най-добрите. Това, което ви спасява, е любовта – и през май, и през цялата година. Бъдете винаги нащрек и през останалата част от годината. Опитвайте се да запазвате позитивна настройка. През септември ще получите всичко по заслуги в кариерата.

Любовните дела движат Рака

Стартът на годината е добър за Раците. На всички няма да им върви, а на вас – нали знакът ви е известен с обратния си ход, ще ви спори. Очайквайте чудесни постъпления през февруари. През март обаче нещата се обръщат. Пазете се от измами в бизнеса и в любовта. Най-критично е положението при родените между 4 и 12 юли. Събитията ще бъдат запомнящи се, а промените ще бъдат кардинални. В работата също сте подложени на изпитания и е много важно да разширявате деловите контакти с нови и да проявявате такт и дипломатичност за съхраняване на наличните. Април е вашият месец за делови пътешествия. И ето, че през май – по-точно от 23-и май, ви потръгва отново. Толкова, че през юли като нищо ще се сдобиете с нова недвижима собственост.

Хармония за Лъва

Благоприятна е годината за Лъвовете. Успехът ще бъде за тези, които умеят да си поставят големи цели и имат план как да достигнат до тях. Ако ви се занимава с изкуство, имате голям шанс за признание. Но най-големите възможности се разгръщат пред бизнесмените. По някаква линия ви очаква повишение – не е ясно дали в йерархията, дали в банковата сметка или и в двете. Ще научите нещо важно в чужбина, а ако имате време – запишете се на курсове в престижен ВУЗ. Много е важно да знаете, че колкото и много да изкарвате, винаги е добре да ограничавате своята царствена разточителност. Другото, което може да ви изнерви са някакви неразбирателства с близки хора през януари и май, но не се очаква нищо сериозно. И в личния живот сте в състояние на хармония, че като нищо през февруари може и да се влюбите. Само не пътувайте надалеч през март.

Девите да не скачат на началствата и властта

Годината пред Девите се очертава нелоша. Но, както се казваше навремето, има едно НО. Заслепени от успеха си, не бива да се главозамайват и да се изживяват като последна инстанция. Нито им е време да го играят опозиция, нито да ритат срещу властта на началствата. Има два много критични периода за тях – март и особено ноември, когато може да се окаже, че ще имате да си търсите работа. Най-силният ви месец е февруари, когато изглежда, че всички козове са ви в ръцете. Само гледайте през март самочувствието да не ви хвърли в необмислени авантюри. Ако устоите на изкушенията, през юни звездите са с вас. Няма да е скучно и на любовния фронт – през март флиртувате, през август се радвате на живота, но през септември има доста голяма вероятност от раздели и грандиозни скандали. Ако не намерите друга утеха, през декември ще ви напомни за себе си някаква стара любов.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени