FACEBOOK

ОТ ИГНАЖДЕН – НОВ СТАРТ ЗА БЪЛГАРИЯ

Наближава най-важното време от 1988 година насам и за идните три десетилетия. На небето ще се случи събитие, което ще отекне с нечувани промени и на земята, особено българската. Планетата Сатурн отново ще се завърне в собствения знак Козирог, който базисно управлява България, но този път по начин много различен. Като резултат, редът и законността в държавата ни непрекъснато ще се подобряват и в един момент ще достигнат най-високо ниво. В същото време онези, които пречат на реда и законността най-после ще бъдат озаптени и ще получат онова, което им се полага. Тогава все повече българи ще започнат да правят неща, които са правили техните деди и прадеди, но по нов начин. Ще се връщат самочувствие, енергия и характер. Не малко българи ще се върнат към традиционни модели на живот, в съюз с природата и с природните норми. И те ще служат за пример на всички и не само в България. А копирането и слугуването на чужди модели и интереси – и от изток, и от запад – постепенно ще приключва.

Ще започнат да се връщат от чужбина и много българи емигранти. Дори и постигнали успехи и понатрупали пари. Ще бъдат направени и крупни инвестиции от външни инвеститори, които, освен рязко увеличаване на паричното кръвообращение, ще носят и някои рискове у нас. Но за тях друг път. Друго: България ще поддържа приятелски отношения с голям брой държави отблизо и далече. Страната ни ще навлиза и във все по-тесни и най-тесни отношения със съседни балкански страни, както и с други, малко по-отдалечени и от това ще печели подкрепа и сила.

А сега ключов ще е моментът, когато Сатурн пресече 0° на Козирог (ингресия в Козирог – „раждане“ на цикъла). И това ще стане на 20 декември 2017 година (сряда), в 6:49 часа българско време (виж картата горе). Този момент ще остави траен отпечатък в обновяващият се „небесен софтуер“, който ще управлява страната ни до 24 януари 2047 година – около 29 години и един месец (един Сатурнов цикъл).

Опитах се да проследя Сатурновите цикли до 1753 година и смея да кажа, че подобен цикъл, какъвто сега предстои, не е имало оттогава. А всеки Сатурнов цикъл изключително добре обяснява историческите процеси и факти у нас в своите рамки и това лесно може да се провери. Със същото най-задълбочено би могла да се занимава, например, и БАН. Такова едно мащабно и подробно изследване на минало, настояще и бъдеще би било изключително полезно и нужно за България и нейните управници – на всички нива и във всички области. Но, за съжаление, това продължава да си остава в сферата на пожеланията и фантазиите. Все някога, обаче, ще стане напълно реално и възможно. Тогава, когато най-после свърши времето на голямото агресивно невежество.

А за да стане по-ясно, че в тези цикли няма нищо стъкмено и измислено, нека набързо да погледнем картата на стария цикъл (виж вляво), стартирал на 14 февруари 1988 година. Същият, който след броени дни ще приключи. И какво имаме там? Почти точно съединение (конюнкция) на Сатурн с Уран на куспидата на дом 2 (финансова система). А това означава какво? Рязък исторически поврат, освобождаване (Уран) на системата от всякакви ограничения (Сатурн). И свободна, пазарна икономика, свободно движение на стоки и пари (дом 2).

Само че всичко това е приключило още в зародиш. Много скоро всякаква свобода е била ограничена – Сатурн върху Уран, Сатурн на трон в собствен знак, по-силен от Уран. И за капак, Луна (обикновените хора, народът) в съвпад със Сатурн и Уран в дом 2 (парите). Ще рече: повечето обикновени хора (Луна) отначало преживяват еуфорично промяната (Луна-Уран), но после рязко се приземяват и изпадат в продължителна депресия (Сатурн-Луна) поради безпаричие и лишаване от най-насъщни нужди. За сметка на онези, които обсебват (Сатурн) националното богатство (дом 2) , без да притежават и минимални качества да го увеличат. Но притежават в излишък способността да убиват в зародиш всякаква свобода (Уран) и конкуренция при движението на пари и стоки (дом 2). С други думи, периодът от 14.02.1988-ма до 20.12.2017 година наистина е един от най-тежките за повечето българи (Луна) в най-новата ни история. Като се добави тук и това, че владетелят на дом 1 (служещите за пример, водачите) е Плутон (големи пари и тайни, задкулисие) и той се намира в дом 12 (задкулисие, изолация, емиграция, тайно изнасяне от страната на огромни суми пари) картината става съвсем реалистична. И слава Богу, че този период скоро и най-после ще приключи! А повече подробности за новия период – друг път!

П.П. Има и още едно, извънредно обстоятелство, което ще даде допълнителен тласък на България и българите за идващия нов период. Случва се така, че сега новия Сатурнов цикъл ще започне точно на Игнажден (20 декември), наричан още Единажден, българската нова година, полазов ден… Както и с други подобни имена, означаващи начало, старт. И още: старите българи са броели за начало на годината небесни причини (зимното слънцестоене). А теоретически съвпадането на Игнажден с ингресията на Сатурн в Козирог може да се случи само веднъж на 10 420 години. Средно статистически. Тъй, че онова, което скоро предстои е изключителна рядкост и можем да го сметнем за Божие знамение. И за Божие благоволение и подкрепа за България и българите, за да се повдигнат те на едно ново, по-високо ниво! Поради всичко това, твърде добре би било тази година Игнажден да се празнува истински, според изворната традиция. На много места може да се открие не малко информация за това. А има и достатъчно време за да се запалят повече хора за идеята!

А още по добре би било, ако в допълнение в сюблимния час и минута – 6:49 сутринта, българско време на 20 декември 2017-та – и повече българи отблизо и далече отправят по една искрена, импровизирана молитва или пожелание за общо благоденствие! Успехи за всички! Бъдете здрави и щастливи!

Източник: tayni.net


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени