FACEBOOK

Нацистки Луков марш в събота ще има

Марш в чест на нацисткия генерал Луков ще има тази събота в София, гордо съобщиха на специална пресконференция в БТА неговите организатори от БНС. Напомняме, че лично премиерът, вкарал България във Втората световна война Филов и съпругата му в своите дневници определят военния като „предан хитлерист”, както напомни тези дни ексдепутатката Леа Коен.

Маршът ще тръгне от сградата на бившия Партиен дом, днешен парламент, очаквало се в него да се включат до 2000 души. Организаторите се оплакаха, че кметът Йорданка Фандъкова е правила опити да промени характера на шествието и то да премине под формата на поклонение, а не като манифестация, но пък МВР им помогнало!!! БСП поиска от Борисов да спре Луковмарш БСП призова премиера Бойко Борисов да ограничи шествието Луковмарш. Според социалистите това е "редовна февруарска политическа провокация”. Световният еврейски конгрес също призова за предотвратяването на Луков марш в България с подписите на 175 000 души.

„Бих се радвал този марш на омразата да не се проведе, и то в такъв сериозен момент, в който би застрашил репутацията на страната ни пред нашите европейски партньори“, каза натовареният от ГЕРБ с говоренето по темата зам.-министър на външните работи Георг Георгиев.


Няма коментари към тази новина !

 
Още от : Новини
Зима в Музея за вашите деца
Зима в Музея за вашите деца
21 януари 2016 в 19:267457
© sofia.media всички права запазени