FACEBOOK

Музейко отбелязва Деня на влюбените

11 февруари 2016 г., София – На 14 февруари Музейко ще удължи работното си време с два часа и ще работи до 20.00 часа, за да посрещне всички тийнейджъри на възраст над 12 години, които искат да преживеят една необичайна вечер в Деня на влюбените.

Най-големият детски научен център в Източна Европа превръща своите 13 изложби и интерактивни игри в декор за среща между всички любопитни мечтатели и организира специална програма за двойки в Деня на влюбените - TEEN DATE NIGHT.

За посетителите на TEEN DATE NIGHT в Музейко ще работи и Планетариумът, който ще излъчи извънредно научно шоу от 18:30 часа. След края на програмата Планетариумът ще остане отворен и всеки, който не е успял да си вземе билет за шоуто, ще има възможност да погледа звезди и далечни планети.

В най-романтичната вечер от годината, екипът на Музейко ще организира и ателието “Тайнопис за влюбени шпиони”, в което двойките ще научат как да шифрират съобщения, които само двамата могат да разгадаят, ще бъдат предизвикани да се включат в изненадващо екипно предизвикателство и ще погледнат на влюбването през очите на науката.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени