FACEBOOK

Модернизирането на пазара Димитър Петков привлече повече инвестиции в района

Обектът разполага и с денонощно видеонаблюдение и физическа охрана

След като беше цялостно ремонтиран, пазарът Димитър Петков се превърна в най-предпочитаното място за софиянците. Той е традиционно квартално тържище, при което потокът от хора е целодневен. Пазарите Възраждане, които стопанисват обекта, са модернизирали както инженерната инфраструктура, така и местата за търговия и градската среда.
Реконструкцията е на стойност 1,5 млн. лв. и включва цялостното обновяване на над 80 обекта. Пространството е и с подновена канализация и разполага с енергоспестяващо осветление.
Обектът е много сигурен – разполага с денонощно видеонаблюдение и постоянна физическа охрана. А новата пешеходна зона е достъпна и за хора с увреждания. Има кътчета за почивка, приятно кафене и цветен фонтан.

Пазарът Димитър Петков е разположен на площ от 4871 кв.м. От Пазари Възраждане са се погрижили и за цялостното озеленяване на пространството и поставянето на нови пейки. Обектът разполага с 46 павилиона и 101 търговски маси.

Тържището предлага много български стоки, които идват директно от производителя. Има голямо разнообрази на стоки – от плодове и зеленчуци до храна за домашни любимци. Предлагат се и голямо разнообразие на екзотични цитруси, и цветя на много достъпни цени. Продуктите са с високо качество и могат да се намерят най-вкусните млечни и месни продукти.

Модернизирането на пазара дава и добри условия за развитие на малкия и средния бизнес в район Възраждане. Усилията са насочени към хората, които ежедневно допринасят за създаването на привлекателен образ на квартала.

Вижте още снимкки в нашата Галерия!


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени