FACEBOOK

Мирослав Боршош официално с обвинение

Боршош: Заставам зад работата си - всичко, което сме направили е значимо и по законен път

Малко преди 11.00 часа Мирослав Боршош, който доскоро бе директор на Националния дворец на културата (НДК), пристигна в сградата на Окръжна прокуратура-София, където се очаква да бъде разпитан и да му бъде повдигнато обвинение за нецелево разходване на отпуснатите 17 млн. лв. за предстоящото председателство на България на ЕС, предаде Агенция "Фокус".

Доскорошният директор на НДК официално се сдоби с обвинение за нецелево разходване на отпуснатите 17 млн. лв. във връзка с предстоящото Българското председателство на Съвета на ЕС. За това съобщи самият той на излизане от сградата на Окръжна прокуратура- София.

"Заставам зад работата си, всичко, което сме направили е значимо и по законен път", обясни той. „Бях привлечен като обвиняем за нецелесъобразно изразходвани средства. Поисках, но не ми бяха предоставени никакви доказателства“, заяви Боршош.

„Не се отказвам от всичко, което съм свършил през тези две години. Заставам зад работата си, зад всичко, което сме постигнали и всичко, което сме направили е не само важно и значимо, но и по-законен път. Така че във вторник при временната комисия ще представя своята позиция и истината по случая“, допълни още той.

Източник: sofiautre.bg


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени