FACEBOOK

Майсторски клас по джаз пеене на Йълдъз Ибрахимова

Къща музей „Панчо Владигеров“ – София, организара майсторски клас по джаз пеене с Йълдъз Ибрахимова от 11 до 17 септември 2017 г. Желаещите да се запишат трябва да изпратят заявката за участие, заедно с кратка творческа биография и копие от документ за платена такса на имейл: vladigerov_muzei_sofia@mail.bg , най-късно до 04.09.2017 г. вкл. Регламентът и заявката може да се изтеглят от сайта на музея тук: https://www.vladigerov.org/?p=13&l=1&id=116

Кандидатите трябва да са на възраст от 17 до 30 години. Предварително прослушване ще бъде проведено на 11 септември 2017 г, от 10.00 ч. в къща музей „Панчо Владигеров“ в кв. Лозенец, на ул. Якубица 10.

За прослушването кандидатите трябва да подготвят една пиеса в джаз стандарт по избор (народните песни също са допустим вариант), която да посочат в заявката за участие, в раздел „Репертоар“.

Майсторският клас по джаз пеене с Йълдъз Ибрахимова ще приключи със заключителен концерт на 17 септември 2017 г. от 18.00 ч. в концертната зала в Национално музикално училище „Любомир Пипков“-София.

Майсторският клас и заключителният концерт се организират с финансовата подкрепа на Министерство на културата на Република България и на програма „Култура“ на Столична община, направление „Културно наследство“ и в партньорство с Националното музикално училище „Любомир Пипков“ и БНР.

Източник: sofia.bg


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени