FACEBOOK

Маймуната, Драконът, Плъхът и Бикът са фаворити на 2016 г.

Има нещо изключително през 2016 г. тя хем е Година на маймуната, хем е Година деветка по нумерология, а маймуната е 9-ият знак в китайския хороскоп и 9 е нейното любимо число. 9 е числото на емоционалните сътресения за всички и на слава и пари за някои. Но за нумерологията ще говорим утре, а днес се посвещаваме на китайския зодиак.

Маймуната е една от най-интересните китайски зодии. Който познава хората родени през 1944, 1956, 1968, 1980, 1992 г. знае най-добре. На мнозина тя изглежда непостоянна, но това, което трябва да се знае за нея е, че винаги успява да изненадва и в крайна сметка – да се налага.
Въпреки че китайската нова година е едва на 8 февруари – рождения ден на Христо Стоичков, добре е и календарната да започнем, облечени в червено, защото 2016 г. е на Огнената маймуна. Около нас или върху нас е добре да има метал. Маймуната обича златото в буквален и преносен смисъл. Бяло, синьо и лилаво също са й любими. Обича да се забавлява и цени най-много лятото. Може би, защото тогава се възцарява адекватния на нея знак от еврозодиака – Лъв.
Тъй като е на маймуната и значи е непредсказуема, 2016 г. ще бъде изпълнена с емоции, със страсти и предизвикателства и единственото оръжие, за да се справи човек с всичско, независимо под кой китайски знак от хороскопа е роден, е чувството за хумор. То е едно от най-характерните черти на маймуната, при която то е доразвито до ирония. Всички трябва да внимаваме, тъй като годината е огнена, а това винаги крие опасност от изпепеляване на нещата, с които се захващаме. Сред облагодеталствените от годината на маймуната ще бъдат хората на изкуството, които тя закриля. Търсещите своята половинка и планиращите брак вероятно също ще бъдат под щастлива звезда, ако не прекаляват с откровенията и излишните караници. Защото маймуната е своенравна и ускорява без друго внезапните раздели. Но понеже е цар на изненадите, ситуацията ще бъде всяко зло за добро – дори разделите ще се окажат път към щастие.

Колкото и тъжни да изглеждат нещата на пръв поглед. Невероятна година очаква Плъховете, Драконите и, разбира се, Маймуните. По-скоро добра е годината за останалите зодии, но за Тигър, Змия, Глиган, Куче е важно да бъдат внимателни.
Плъховете, родени през 1948, 1960, 1972, 1984 г.и другите през 12, ще имат голям успех и късмет в кариерата и с парите. От тях се иска само смирение и да не бъдат дребнави, заядливи или завистливи. Добре ще им се отразят пътешествия надалеч.
Биковете, родени през 1949, 1961, 1973, 1985 г. ще имат по-добра година от 2015. Ще имат късмет в личния живот и добра работа. Ако се чудят дали им е време за семейство, да го правят. В решителни моменти ще получават подкрепа. Да се пазят от злополуки, да не ходят на погребения.
Тигрите, родени през 1950, 1962, 1974, 1986 г., ще имат непредвидима година на крайности, стрес и смяна на работата и/или мястото, където живеят. Не им е време за спорове, за вземане на заеми и съвместен бизнес. Пазете крайниците си и не пътувайте много-много.
Зайците, родени през 1951, 1963, 1975, 1987 г. ще имат положителна енергия. Това се отнася с особена сила за ръководители и чиновници от знака. Чака ги от всичко повече, но чак в края на годината. Добър старт на самостоятелен бизнес.

Драконът, който покровителства родените през 1952, 1964, 1976, 1988, 2000 г., е в хармония. Тези хора често се занимават с

покровителстваните от маймуната изкуство, медии, реклама, наука

и точно тези области ще им донесат много щастие и късмет. Годината им е в пъти по-добра от предишната. Ще имат много възможности за завързване на нови приятелства и разширяване на мрежата ви от социални контакти. Ще бъдат забелязани, ако още не са, ще бъдат оценявани и ще се радват на живота.
Змиите, които са родени през 1953, 1965, 1977, 1989 г. да не изпускат от поглед своите възрастни близки и тяхното здраве. Добре е да не се отдават на хазарт в пряк и в преносен смисъл – да не играят на пари и да не започват бизнес. Ако вече имат собствено предприятие, ще бъдат добре. Понеже ще работят упорито, ще получават и бонуси.
Конете, родени през 1954, 1966, 1978, 1990 г. трябва да бъдат готови за предизвикателства в службата. Не се тровете за дребни неща и изобщо контролирайте емоциите си. Не ходете в болници и по погребения, за да не губите енергия точно, когато ви е най-необходима. Насочете се към духовни учения и медитация.
Овцете, родени през 1955, 1967, 1979, 1991 г. и тази година след тяхната 2015 г. ще се радват на успех и късмет. Да се заемат с търсене на половинка, ако си нямат. Но ако си имат, а ще бъздат доста склонни да изневеряват, може да си развалят хубавата година. По-добре да насочат вниманието си към създаване на нов бизнес. Ще им потръгне. Ако са в шоубизнеса, да разчитат на пробив. Добра година и за търговците сред тях.
Петлите, родени през 1957, 1969, 1981, 1993 г. ще се радват на благополучие и дори на богаство, ако добре си изиграят картите в тази благоприятна за тях година. Да се отдадат на бизнес и кариера. Не им е година за любов, а за съхраняване на връзката, която вече имат.
Кучетата, родени през 1958, 1970, 1982, 1994 г. не е добре да сключват нито брак, нито договори, защото маймуната ще им изиграе номер. Да се пазят от спорове, за да не стигнат до съда. Ако ще предприемате важна стъпка, първо се консултирайте с експерти. Сдържайте си нервите и си затваряйте устата. Не ходете по погребения и болници.
Глиганите, родени през 1959, 1971, 1983, 1995 г., няма да имат енергия. Ще изпитват чувства на загуба, фалшиви надежди и разочарования. Може да имат проблеми със съня, а оттам – с нервите. Мъжете да внимават от излишни думи да не си навлекат гнева на жени, които ще се почувстват обидени. Работете върху комуникацията – с всички и особено с най-близките.

Утре очаквайте всичко за нумерологичната 2016 г.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени