FACEBOOK

Кметът на Младост: Няма да подам оставка

И от Инициативния комитет, издигнали кандидатурата й оттеглиха подкрепата си

Не мисля, че ще подам оставка, защото не съм си свършила работата. Не мисля, че 6 месеца са достатъчни, защото в "Младост" 20 години нищо не е направено. Това заяви кметът на район "Младост" Десислава Иванчева.

Късно снощи общинският съветник от РБ (България на гражданите) Стефан Марков поиска оставката на Иванчева, защото не си изпълнявала служебните задължения. От подкрепата си за кметицата се оттеглиха и хора от инициативния комитет, който издигна кандидатурата й.

"Георги Кадиев и ГЕРБ нямат с какво да ме контролират. Миналото ми е чисто и нямам зависимости. Ахилесовата пета са гражданите", оправда се Десислава Иванчева.

Към нея има много обвинения. От влизане в стаите на служители и изземване на документи до среднощни рейдове и смяна на ключалки. Тя се обградила с приближени, които й давали съвети, а елиминирала професионалисти. Започнала е уволнения, включително зам.-кметът Вапцаров е подал оставка, заради невъзможността да се работи в екип с кметицата.

"Имахме комисия и ни трябваха преписките затова с комисия отворихме стаята и взехме документите", оправда се Иванчева.

Тя категорично отхвърли да е издавала разрешение за 20-етажна сграда. "Няма

20-етажна сграда, за която да сме разрешили и подписали,не сме пропуснати и срокове за обжалване, ако се визира бл. 11. Там ще водим дела на дадените разрешителни на Евробет. И за реституцията при бл. 320 ще заведем дела. Досега сме давали само отрицателни становица за строеж", аргументира се Иванчева.

Според напусналият зам.-кмет Вапцаров, кметицата на "Младост" често поставяла резолюция "не разбирам" и се налагало хора от екипа да й обясняват какъв е смисълът на писмото.

Източник: topnovini.bg


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени