FACEBOOK

Заради поредни ремонти, без вода остават няколко квартала в София

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 16 юни, съобщиха от дружеството. В петък във връзка с реконструкция на уличен водопровод ул. „Димитър Хаджикоцев“ жк. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 21:30 часа на клиентите а „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Милевска планина “ от ул. „Цветна градина“ до бул. „Арсеналски“
по ул. „Кожух планина“ от ул. „Богатица “ до ул. „Милевска планина“
по ул. „Димитър Хаджикоцев “ от ул. „Болград“ до ул. „Милевска планина“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кожух планина“ ъгъла с ул. „Милевска планина“.

В петък във връзка с реконструкция на уличен водопровод ул. „Еделвайс“ с. Иваняне се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 21:00 часа на клиентите а „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Еделвайс“ от ул. „Хемус“ до ул. „Родопи“
по ул. „Родопи“ от ул. „Еделвайс“ до ул. „Китен“, ул. „Китен“, ул. „Ильо Войвода“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Еделвайс“ ъгъла с ул. „Китен“.

В петък във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Калофер“ жк. „Банишора“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Калофер“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Калофер“ ъгъла с ул. „Козлодуй“.

В петък във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стефан Стамболов с. Яна се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Васил Левски", ул. " Миньорска", ",ул. " Стефан Стамболов“, ул. "Юрий Гагарин". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството.

В петък във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Игрище“ кв. „Суходол“ се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Игрище“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Игрище“ №3.

Във връзка с подмяна на спирателен кран и прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Люлински път“ кв. „Княжево“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 20.00 часа на клиентите а „Софийска вода”, живеещи в района на:
кв. "Карпузица" – ул. „Княжевска“, ул. „Войводина могила“, ул. „Поточе“, жп линия София – Перник, ул. „Гербер“, ул. „Буря“;
кв. "Горна баня" – жп линия София – Перник, ул. „Ехо“, ул. „Извор“, ул. „Топло изворче“, ул. „Вечерница“, бул. „Никола Петков“, ул. „Георги Богоровски“, ул. „Планиница“, ул. „Градище“, ул. „Перуника“, ул. „Лотос“, ул. „Гръстниче“, ул. „Синьо езеро“, ул. „Дон“, ул. „Подлозище“, м. Подлозище.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. "Карпузица" – ул. „Стефан Пешев“ и ул. „Ива“; кв. "Горна баня" – бул. „Никола Петков“ и ул. „Николай Хрелков“.
Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Симеон“ кв. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 17.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Цар Симеон“ от ул. „Антим I“ до ул. „Отец Паисий“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Симеон“ ъгъла с ул. „Антим I“.
Във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Кежова“ кв. „Челопечене“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 19.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
Кв. „Челопечене“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Яне Стоянов“ пред ОДЗ №58.
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 10 жк. „Христо Смирненски“ се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 18.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бл. 11, бл. 12, бл. 13, бл. 5, бл. 6, бл. 8, бл. 10, бл. 10А.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 11.
Във връзка с монтаж на спирателни кранове и пожарен хидрант на ул. „Абдовица“ кв. „Абдовица“ се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
кв. „Абдовица“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Абдовица“ №88.
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Кота 1050“ жк. „Бъкстон“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Народен певец“, по ул. „Кота 1050“ от ул. „Преки път“ до ул. „Купените“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кота 1050“ ъгъла с ул. „Купените“.
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 518 кв. „Христо Ботев“ се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 17.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. 510, ул. 511, ул. 519, ул. „Георги Спасов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 511 ъгъла с ул. 517.
Във връзка с подмяна на спирателен кран и пожарен хидрант на ул. „Хисаря“ жк. „Илинден“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 17.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Хисаря“ от бул. „Тодор Александров“ до ул. „Цар Симеон“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хисаря“ №3.
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Петър Папакочев“ кв. „Манастирски ливади“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Петър Папакочев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Петър Папакочев“ №13.
Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Еделвайс“ с. Мало Бучино, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Демокрация“, ул. „Ком“, ул. „Бор“, ул. „Орлица“, ул. „Еделвайс“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Демокрация“ ъгъла с ул. „Орлица“ .

Източник: sofiautre.bg


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени