FACEBOOK

Доизгражда се канализацията в кварталите от Витошката яка

Валери Йорданов, кандидат за кмет на район “Витоша” от ГЕРБ: Доизграждаме планово канализацията в кварталите от Витошката яка

В читалище „Св. Св. Кирил и Методий” в Драгалевци се проведе среща с местните жители и с гражданите от кварталите по витошката яка на кандидата на ГЕРБ за кмет на район „Витоша” инж. Валери Йорданов. На срещата присъстваха кандидатите за общински съветници на ГЕРБ –Борислав Борисов, Зафир Зарков, Александър Иванов, Петя Белелиева и Слав Стойчев, както и гл. ахр. на СО Петър Диков.

Кандидатите за общински съветници на ГЕРБ Борислав Борисов и Зафир Зарков запознаха гражданите с плана за обновяване на превозните средства в градския транспорт. Кандидатът за кмет на район „Витоша” инж. Валери Йорданов акцентира върху проект за изграждане на видеонаблюдение и осигуряване на сигурността на гражданите с откриването на примена на квартален инспектор в кв. „Симеоново“ и кв. „Бояна“.
„Реновирането на пътната инфраструктутра и доизграждането на канализацията в кварталите от витошката яка ще се случва планово“, гарантира инж. Валери Йорданов. Засегнати бяха и множество социални теми като поетапното строителство на нови детски градини, както и продължаването на работния процес по програми за подпомагане на хората с увреждания в район „Витоша”.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени