FACEBOOK

Детски предколедни ателиета в Банята

Регионалният исторически музей на София кани всички деца да изработят своя играчка за елха и коледна картичка по повод предстоящите празници. Традиционното ателие ще се проведе на 20, 21, 22 декември в музея. Цената за участие е 10 лева, като могат да се запишат всички желаещи между 6 и 12 години.

Придружаващите ги родители пък получават право на безплатно посещение на постоянната и временната екзпозиция на РИМ-София. Заниманията ще се провеждат в рамките на 90 минути с начален час 11:00 12:30, 14:00 и 15:30 ч. Приятното изкарване на хлапетата ще включва опознаване на експонатите в залите на музея, разположен в униканата сграда на бившата Централна баня, изработка на картичка и коледна играчка, както и прожекция на кратък филм за историята на София.

Материалите за ателието се осигуряват от музея. Децата ще си тръгнат с изработеното от тях. За участие е необходимо предварително записване на следния линк: http://sofiahistorymuseum.bg/bg/online-registration. За повече информация: +359 (2) 985 44 55


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени