FACEBOOK

Депутат: Аз съм по-нагъл и брутален от вас

„Винаги може да има по-нагли от вас, по–нахални и по-брутални. Аз съм по-нагъл и по-брутален от вас и трябва да го знаете. Не се занимавайте с мен!”, крещя народният представител от управляващата ГЕРБ Антон Тодоров срещу програмния директор на тв BIT Сашо Диков. Свидетели на невъздържаната махленска разпра в сградата с надпис „Съединението прави силата” станаха много депутати и журналисти, но никой не посмя да се намеси и да вземе страна.

Причина за сеира между двамата бе твърдението на гербаджията, че телевизията, в която Диков е директор, се финансирала от банкера Цветан Василев, бивш шеф на фалираната КТБ. Той живее в Белград, а народният избраник го обвини, че се криел в съседната Сърбия от родното правосъдие. Това заяви в предаването на водещата Люба Кулезич.

„Литфинг ли е Кулезич?, обърна се няколко пъти Антон Тодоров към Сашо Диков, припомняйки негов скандал с Люба Кулезич от преди няколко години в БТА. Журналистът не отговори на въпроса, но няколко пъти каза на депутата от ГЕРБ, че „не му отива да пада толкова ниско“.
От думите на Антон Тодоров пък стана ясно, че се е вбесил от предавания на BIT, свързани с неговата книга Шайка - Бойко, Росен, Цецо и другите.

"Вие можете ли да се прекръстите, че не сте вземали пари от Цветан Василев", попита гербаджията.
„Прекръстете се и кажете: „Никога не съм вземал пари от Цветан Василев!“. Тогава разяреният Сашо Диков се закле в дъщеря си и се обърна към Антон Тодоров с думите: „Мръсник безподобен! Мръснико, безподобен! Лъжец безподобен! Наглец!“

На което депутатът отговори: "Аз съм жесток към враговете си! Притежавам неповторимия талант да изкарвам враговете си извън нерви. Признавате ли го в случая?, попита победоносно депутатът от ГЕРБ. „Признавам го в случая, защото сте безподобен наглец и лъжец!“, отговори му Сашо Диков, гонейки го по кулоарите на парламента.

Антон Тодоров в движение продължи със заплахите: „Диков, винаги може да има по-нагли от вас, по – нахални и по-брутални. Аз съм по-нагъл и по-брутален от вас и трябва да го знаете! Не се занимавайте с мен! В момента, в който вие спрете, аз ще продължа и ще мина през вас, по начина, който зная аз да го правя“, викаше "народният представител".

Сашо Диков му отговори: “Грам достойнство нямате, грам!“. На което Тодоров отвърна, че това е негово лично мнение, което не е факт.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени