FACEBOOK

Ден на отворените врати в ЦГМ

От 10.30 до 12.00 ч. локалното платно на бул. Мария Луиза – срещу сградата на ЦГМ ще се превърне в платно за рисуване с тебешир

Центърът за градска мобилност 18 септември отваря врати за столичани от 11 до 16 часа, предаде пресслужбата на Столична община. На всеки кръгъл час те ще могат да влязат в Контролната зала и да се запознаят с работата на диспечерите и как функционира системата за контрол на обществения транспорт.

Интересно ще бъде за всеки, който има интерес да види сложната система на градския транспорт и всяко едно превозно средство, къде се намира в реално време. Те ще могат да видят движението на превозните средства в големия град в реално време. Контролна зала на „Център за градска мобилност“ ЕАД се намира на ул. „Тодор Александров“ 42.

В същото време от 10.30 до 12.00 ч. локалното платно на бул.„Мария Луиза“ – срещу сградата на ЦГМ ще се превърне в „платно“ за рисуване с тебешир на малките художници от 48 ОУ „Йосиф Ковачев“. Те ще пресъздадат своята идея за това какъв е транспортът на бъдещето. За участието си всеки малък художник ще получи сертификат и специални подаръци от партньорите на инициативата.

Източник: sofiautre.bg


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени