FACEBOOK

Ден на задръстванията в сърцето на София

Освен ул. Гурко и свързаният Алабин, мега трафик по супер проходимата до неотдавна Раковски

Огромни задръствания запушиха центъра на София в първия хубав пролетен ден. Заради спирането на движението по бул. Витоша и претоварването на ул. Алабин, ул. Гурко беше неспирна опашка от автомобили от националния стадион чак до края си на ул. Батенберг. Още една причина за това бе задръстването на ул. Раковски от бул. Дондуков до края й на бул. Патриарх Евтимий. Навлизането в кръстовището с ул. Гурко на червен светофар, поради лошото разпределение на времетраенето на уредбата, засилваше проблема.

Даже останалото свободно дясно платно в посока Първа градска болница, което след ул. Аксаков става велоалея, неизползвана от нито един колоездач вчера, не помагаше за организацията на движението.

Не бяха забелязани представители на някой от многото видове полиция, който да се опита да помогне в така създалата се ситуация. Затова пък, до Съдебната палата, където движението по части от няколко улици беше обърнато от 3 март, имаше блюстители на реда, заложили клопка за налагане на глоби на все още каращите по стария и незапознати с нови ред водачи.


Няма коментари към тази новина !

 
Още от : Новини
Зима в Музея за вашите деца
Зима в Музея за вашите деца
21 януари 2016 в 19:267293
© sofia.media всички права запазени