FACEBOOK

Гришо вдига небостъргач насред парка с ОК от Борисов?

8 дни , след като кметът на София Йорданка Фандъкова даде за пример за престъпно заграбване на Борисовата градина чрез заменката на апартаменти срещу терен от Юлия Берберян като депутат от СДС при Костов, нейният зет Георги Стоименов и менажираният от него Григор Димитров са получили одобрение на среща с премиера Борисов да строят на мястото на кортовете на Малееви мащабна бизнессграда. Само напомняме, че загубата на Столичната община от заменките на Малееви, довели и до сериозна сеч в парка, е 11 250 000 евро по данни на съветника Орлин Иванов, което прави над 22 млн.лв. или 15 нови детски градини.

Иначе най-малката от сестрите Маги е голяма екоактивистка с нейната Горичка, а шефът на Гришо е женен за средната – Катерина. Като яростни антикомунисти, те живеят в блока на Политбюро на ул. Сан Стефано 15 срещу Докторската градина в София.
Кметът на столицата Йорданка Фандъкова научи от 19 минути за казуса с небостъргача в Борисовата градина и обеща да го провери.

За срещата с Димитров издаде самият Борисов, който на конгреса на ГЕРБ се похвали с неговото мнение, че „в България, погледната отвън, нещата се променят бързо”. Това стана в същия уикенд, когато милионерът не си беше пуснал смс за Синята зона на опашката на коня и вдигна чутовен скандал, че служителите на ЦГМ съвестно му туриха скоба. Вместо да спести 2 лв., хасковлията се бръкна с 30 лв., да му я махнат.

Разкритията и за бъдещия небостъргач в парка, и за незаконното паркиране са на агенция Блиц, която спестява важно инфо. По информация на 19 минути от изключително добре информиран източник, именно зетят на Юлия Берберян има главна роля в изпокарването на Григор с Българската федерация по тенис, довело до бойкот на турнира в София.

Играчът и треньорът просто искали да я изместят от състезанието, за да вземат процент от входа. Което говори за слаба подготовка, защото без федерацията, не би имало лиценз за турнира за участие в който Димитров прибираше солидни суми. По информация на Министерството на спорта, Григор е получил над 700 000 лв. субсидия от държавата – по около сто бона годишно, въпреки изявленията на сестри Малееви, според които България нищо не му била дала. Министър Кралев справедливо прекрати практиката например бащата на Гришо, който от години не му е треньор, да бъде издържан доста щедро от данъкоплатците, сякаш още е наставник на Григор.

Ако проектът бъде реализиран след ОК от премиера, няма кой и как да обясни, че Артекс или проектиращите 200-метрова сграда до Парадайз са криви, а изпадналият от Топ 50 тенисист е прав. Тая работа няма как да стане!


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени